Categorii: Monden Vedete Romania

VIDEO / Primele imagini cu Gina Pistol după ce a devenit mămică. Mesajul transmis de vedetă și de iubitul ei, Smiley

Gina Pistol și Smiley au apărut împreună acasă, după venirea pe lume a fetiței lor.

Gina Pistol a devenit mămică pentru prima oară luna aceasta. Iubitul ei, Smiley, a fost cel care a dat vestea venirii pe lume a fetiței lor. Imediat după ce au dat vestea, Gina Pistol și Smiley au fost copleșiți de mesaje emoționante.

Acum, cei doi au realizat o înregistrare video acasă și au transmis un mesaj fanilor lor. Gina Pistol apare extrem de zâmbitoare alături de partenerul ei de viață. ”Le multumim tuturor oamenilor nostri care ne-au trimis un gand bun prin ❤️ lor, prin comentarii, celor care ne-au sustinut sau incurajat. Suntem bine, sanatosi, acasa, iar asta e minunat. Va transmitem toata iubirea noastra”, a scris Smiley pe contul său de socializare.

Ce declarații au făcut  Gina Pistol și Smiley

BREAKING | Florin Piersic a fost operat de urgență, după ce i s-a făcut rău în timpul unui spectacol 😲
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

În înregistrarea video postată de Smiley în mediul online, artistul și iubita lui, Gina Pistol, au făcut câteva declarații.

”Vă pupăm cu drag. Vreau să vă spunem că suntem bine, în special Gina. Fetița noastră este este bine, am trecut cu bine peste prima noapte acasă, am ajuns cu bine acasă. Le mulțumim tuturor celor care ne-au trimis mesaje, urări, sfaturi și energie pozitivă…. Abia așteptăm să se facă mare, să-i povestim cât de multe mesaje a primit și cât de mulți oameni s-au bucurat pentru nașterea ei. Vă mulțumim foarte tare”, a spus Smiley.

”Vă mulțumim frumos pentru mesaje și scuzați-ne că am lipsit atât de mult, însă suntem întrun rollercoster emoțional…. Cea mai frumoasă surpriză și cel mai frumos cadou a fost din partea fiicei noastre. E sănătoasăși minunată… Vă mulțumim frumos”, a completat Gina Pistol.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?