Categorii: Monden Vedete Romania

VIDEO / Povestea cățelului adoptat de Dorian Popa. ”Când l-am luat avea trei tipuri de dermatite pe el”

Cântărețul Dorian Popa are un cățel pe care îl cheamă Cheluțu, care apare și într-un recent video. Artistul a spus care este povestea animaluluji său de companie.

Dorian Popa a povestit, pentru click.ro, cum l-a adoptat pe Cheluțu. Câinele artistului are și un videoclip special creat pentru el, “Înoată Cheluțu”, care a ajuns la 4,2 milioane de vizualizări.

”Îl știam pe Cheluțu încă de când era mic, el este luat de la o cunoștiință de-a mea, care probabil că nu a știut cum să se ocupe de el, pentru că bulldogii francezi sunt foarte greu de întreținut, sunt foarte pretențioși. Într-adevăr, el era o fire mai dificilă, în sensul că ne-am chinuit până să-i găsim bobițele pe care să i le dăm să le mănânce. Refuză orice mâncare, dar conform criteriului când îi va fi foame va mânca, am încercat să nu-i dau ce-și dorește el să mănânce. Dacă el își dorește dulciuri și carne și nu-i fac bine, asta nu înseamnă că noi trebuie să ne supunem și să ne lăsăm înduplecați”, a explicat cântărețul.

”Am realizat cu Babs (n.r. Claudia Iosif, iubita lui Dorian) că dacă-i punem și puțin ulei de somon, care este foarte bun pentru blăniță lui, bobițele îi plac și mai mult, îi lucește și blănița, el fiind, de asemenea, un câine bolnăvior, căci atunci când l-am luat avea trei tipuri de dermatite pe el. Avea foarte mare nevoie să i se refacă blana. Avea o blană îmbâcsită și când puneai mâna pe el și îl mângâiai, mâna ți se încărca cu sebum”, a adăugat el.

Dorian Popa a dezvăluit că în momentul în care l-a luat pe Cheluțu acesta era bolnav.

”Avea și nițel sânge, când l-am adoptat eu, pentru că din cauza mâncării variate, evident că organismul a făcut reacții adverse, ficatul era mărit, dar le mulțumesc din suflet celor de la Clinica facultății de medicină veterinară, care au fost niște drăguți, doctorii și rezidenții care activează acolo, pentru că a stat o lună jumătate acolo după ce l-am adoptat anul trecut, în iunie.

BREAKING | Florin Piersic a fost operat de urgență, după ce i s-a făcut rău în timpul unui spectacol 😲
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Și după o lună și jumătate și o cheltuială destul de serioasă, nu o să o menționăm acum asta, s-a făcut bine băiatul meu, după care a mai stat puțin la părinții Claudiei, întrucât nu aveam casa gata, promițându-mi că de îndată ce va fi casa gata va veni și Cheluțu imediat”, a mai spus artistul.

Cum i-a ales numele

Dorian Popa a dezvăluit și cum i-a ales numele patrupedului său.

”Eu când l-am văzut prima oară după gratii, pentru că făcea numai năzbâtii, el nu mai avea păr unde a avut acele eczeme, dermatite, și normal că vindecându-se, părul nu i-a apărut, întrucât rădăcina a fost neutralizată.

Și i-am zis de când l-am văzut, pe tine o să te cheme Chelu. Și din Chelu am ajuns la derivatul Cheluțu, pentru că așa-s diminutivele, mai dulci”, a detaliat cântărețul.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?