Categorii: Monden Știri Vedete Romania

VIDEO / Lidia Buble, eliminată de la ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”. ”Îmi pare foarte rău că plec”

Cântăreața Lidia Buble, în vârstă de 29 de ani, a făcut parte dintre concurenții care au participat la show-ul de televiziune ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”, de la postul de televiziune Pro TV. Artista a fost eliminată din competiție săptămâna aceasta. ”Îmi pare foarte rău că plec”, a mărturisit vedeta la plecarea din concurs.

Lidia Buble s-a numărat printre vedetele care au participat la emisiunea ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”,  moderată de Cabral și Adela Popescu la postul de televiziune Pro TV. Concursul se desfășoară în Republica Dominicană. Lidia Buble a părăsit competiția săptămâna aceasta.

Artista a făcut câteva declarații la ieșirea din concurs, afirmând că îi pare rău că nu a mai rămas în competiție, deși concursul nu a fost deloc unul ușor.

Lidia Buble, eliminată de la ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”. ”Mi-aș fi dorit să mai rămân în joc, pentru că psihicul mă mai ducea mult și bine”

Giani Kiriță, Ruxi și Lidia Buble s-au luptat după ce au fost nominalizați spre eliminare la emisiunea ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Lidia Buble a fost cea care a pierdut proba și a plecat acasă.

Am făcut calculul complet! Ce pensie va primi un român, dacă a muncit exact 25 de ani
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

„Chiar dacă plec, sunt atât de câștigată, pentru că mi-am făcut într-o lună amintiri cât alții nu și-au făcut într-o viață. Am câștigat prieteni adevărați, am învățat lecții importante. Competiția asta e ca un carusel, te trece prin toate stările posibile. Îmi pare foarte rău că plec. Mi-aș fi dorit să mai rămân în joc, pentru că psihicul mă mai ducea mult și bine. Plec cu capul sus. Am fost om cu toată lumea și acest lucru mă bucură cel mai tare”, a declarat cântăreața, potrivit revistei Viva.

„Și ce credeți? Ies din competiția asta carnivoră”, a mai spus ea.

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR