Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Victor Slav, despre momentul în care s-a spus că a consumat substanțe interzise. ”De asta am și dat statul în judecată, pentru că vreau să-mi explice și mie cineva”

Prezentatorul de televiziune Victor Slav, în vârstă de 42 de ani, a vorbit deschis despre momentul în care s-a spus că ar fi fost prins la volan după ce ar fi consumat substanțe intezise. ”De asta am și dat statul în judecată, pentru că vreau să-mi explice și mie cineva”, a declarat, printre altele, Victor Slav la postul de televiziune Antena Stars.

Prezentatorul de televiziune Victor Slav  a fost căsătorit cu Bianca Drăgușanu, împreună cu care are o fetiță, Sofia Natalia. Înainte de a începe relația cu Bianca Drăgușanu, Victor Slav a trăit o poveste de dragoste cu cântăreața Anda Adam. De trei ani, Victor Slav are o relație cu o tânără pe nume Selina. În plan profesional, Victor Slav a apărut la numeroase emisiuni de televiziune în calitate de prezentator.

În urmă cu ceva timp, despre Victor Slav s-a spus că ar fi fost prins conducând după ce ar fi consumat substanțe interzise. Despre situația prin care a trecut și despre procesul legat de acest lucru a făcut prezentatorrul de televiziune declarații la postul de televiziune Antena Stars. „O să țin minte toată viața, n-am cum să uit! Era 11 august, era ora 22:30, veneam de la Bacău, l-am lăsat pe Cătălin Cazacu acasă și mă duceam eu spre casă. M-a oprit poliția pe autostradă! Într-adevăr, eu dormisem trei ore, eram obosit, mașina de poliție era în fața mea cu girofarul pornit, a oprit sirena și m-a tras pe partea dreaptă. A venit foarte dur la mine, deși eu am încercat să îi explic calm să s-a produs o extorsiune și că nu mi-am dat seama că i-am depășit pe linia continuă. Mi-am cerut scuze, mi-a pus fiola pentru băutură, a ieșit zero și apoi mi-a spus de dragtest. M-a chemat cu el la mașină, a deschis portbagajul, a deschis o chestie pe care mi-a băgat-o prin gură, după care am pus acolo. M-am dus la mașină, m-am așezat, iar după cinci minute a venit la mașină și mi-a zis că am fost depistat pozitiv la cannabis. În secunda aceea eu nu mi-am dat seama ce înseamnă canabis. Când polițistul mi-a zis ce înseamnă, eu i-am spus că avem o problemă, deoarece eu n-am consumat în viața mea așa ceva. Nici nu contează dacă m-a crezut sau nu, cert e că am mers la INML, mi s-a prelevat proba de sânge și tot ce trebuie. Problema abia acum începea, deoarece, din acel moment, toate ziarele m-au făcut terci, asta fără să existe cu adevărat o probă”, a povestit Victor Slav, relatează spynews.ro.

Victor Slav, despre momentul în care s-a spus că a consumat substanțe intezise. ”Eu am pierdut primul proces, după care am mers la Înalta Curte, am avut noi dreptate, iar acum s-a întors la tribunal și trebuie să se rejudece”

”După 4 luni au venit rezultatele de la INML, dacă vă vine să credeți cât am așteptat. Oricum, mie polițistul de caz mi-a spus că dacă iese rezultatul 0,04 se clasează, pentru că înseamnă că pot fi fumător pasiv. Cu toate acestea, rezultatul meu a ieșit 0,00… Este vorba despre faptul că un lucru de genul ăsta îți poate schimba total traiectoria vieții. De asta am și dat statul în judecată, pentru că vreau să-mi explice și mie cineva, fiind nevinovat, de ce stau eu 8 luni fără carnet, de ce stau 4 luni să-mi vină analizele de la INML, care au fost negative, și de ce stau după aia încă 4 luni ca judecătorul să-mi dea o foaie cu o parafă pe ea”, a mai spus Victor Slav, potrivit sursei mai sus-menționate.

De la ce s-ar fi infectat Florin Piersic, de fapt. Amputarea piciorului, decizia drastică a medicilor: 'Este gravă starea lui'
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

„Eu am pierdut primul proces, după care am mers la Înalta Curte, am avut noi dreptate, iar acum s-a întors la tribunal și trebuie să se rejudece. Deci, a doua oară am câștigat noi. Se va judeca în continuare, dar deocamdată suntem în vacanță judecătorească”, a încheiat acesta.

FOTO. Imaginile anului cu romanticul Ilie Năstase în timp ce își sărută cu foc soția! Cum a răsfățat-o pe Ioana Năstase, după...
FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după Revoluție l-a marcat pe fiul lui Nicolae...
Ce înseamnă DEVANSARE pe autostradă? Este legal să depășești prin dreapta în această situație?