Categorii: Monden Stiri externe Vedete internationale

Văduva lui Kobe Bryant, de neconsolat după moartea soțului și a fiicei lor. ”Creierul meu refuză să accepte”

Vanessa, văduva regretatului jucător de baschet Kobe Bryant, este de neconsolat după moartea acestuia și a fiicei lor, Gianna.

Vanessa Bryant a publicat un nou mesaj, pe contul său de Instagram, prin care își exprimă durerea pentru pierderea suferită.

“Mi-a fost greu să exprim în cuvinte ceea ce simt. Creierul meu refuză să accepte că Kobe şi Gigi nu mai sunt. Nu pot procesa că amândoi au dispărut în acelaşi timp. Este ca şi cum încerc să procesez că Kobe s-a dus, dar corpul meu refuză să accepte că Gigi nu va mai veni la mine niciodată. Nu mi se pare normal. De ce ar trebui ca eu să mă trezesc în fiecare zi când fetiţa mea nu mai poate? Sunt atât de furioasă. Mai avea atât de mult de trăit”, a scris Vanessa în mediul online.

Văduva lui Kobe Bryant a mărturisit că, în ciuda durerii pe care o simte, trebuie să fie puternică pentru celelalte trei fiice ale sale.

”Apoi realizez că trebuie să fiu puternică pentru cele trei fete ale mele. Sunt furioasă că nu sunt cu Kobe şi Gigi, dar recunoscătoare că sunt aici cu Natalia, Bianka şi Capri. Ştiu că ceea ce simt este normal. Face parte din procesul suferinţei. Am vrut să împărtăşesc acest lucru în caz că mai sunt oameni care au trecut prin aşa ceva. Doamne, cât mi-aş dori să fie aici şi acest coşmar să se termine. Mă rog pentru toate victimele acestei tragedii. Vă rog continuaţi să vă rugaţi pentru toţi”, a mai notat ea, conform telemundo52.com.

Kobe Bryant, unul dintre cei mai mari jucători din istoria NBA, şi fiica sa Gianna, în vârstă de 13 ani, se numără printre cele nouă persoane care şi-au pierdut viaţa în data de 26 ianuarie, după ce elicopterul în care călătoreau s-a prăbuşit pe colinele din apropierea localităţii Calabasas (California).

FOTO: Profimedia

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?