Categorii: Știri Stiri externe

Vaccinul produs de Pfizer, eficient în reducerea transmiterii coronavirusului. Ce arată cele mai noi studii

Cele mai recente studii realizate de Pfizer și Ministerul israelian al Sănătății au arătat că vaccinul anti-coronavirus produs de compania americană are o eficiență de 89,4% în prevenirea infecțiilor cu COVID-19. 

Conform celor de la Financial Times, vaccinul celor de laPfizer s-a dovedit a avea o eficienţă de 95.8% în prevenirea infectării cu noul coronavirus la două săptămâni după inocularea celei de-a doua doze. De asemenea, are o eficacitate mare și în prevenirea formelor severe, 99.2%, și aproximativ 98.9% în prevenirea decesului.

Vaccinul celor de la Pfizer, cea mai mare eficacitate în prevenirea infecțiilor

Mai mult de atât, datele au arătat că vaccinarea este eficientă şi la o săptămână după inocularea celei de-a doua doze. Până acum, peste 4.25 milioane de persoane din Israel au fost vaccinate cu prima doză din acest vaccin, iar 2.88 milioane şi cu a doua doză.

La nivel mondial, SUA a fost cea mai afectată țară de pandemia de coronavirus. Potrivit datelor raportate luni de universitatea americană Johns Hopkins, peste o jumătate de milion de persoane au murit din cauza COVID-19 în America.

“Au murit mai mulţi americani în această pandemie decât în Primul Război Mondial, Al Doilea Război Mondial şi războiul din Vietnam”, a subliniat preşedintele Joe Biden într-o proclamaţie.

Gigi Becali a donat 25.000.000 de euro. Dezvăluirea a venit chiar înainte de Înviere
Scandalul care a distrus-o pe faimoasa jucătoare de tenis: tatăl ei, acuzat că a avut o relație extraconjugală și că are un...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important