Categorii: Monden Vedete Romania

Unde s-au izolat Ilie Năstase și soția lui din cauza coronavirusului. ”El e mai panicat, eu sunt mai optimistă”

Fostul mare campion la tenis Ilie Năstase și soția sa, Ioana Simion s-au refugiat la Constanța din cauza pandemiei de coonavirus.

Ilie Năstase, în vârstă de 73 de ani, a plecat de săptămâna trecută, împreună cu soția sa, Ioana Simion, la Constanța, acolo unde aceasta are casă.

Ioana Simion, în vârstă de 43 de ani, a declarat că Ilie Năstase este mai panicat decât ea de pandemia de coronavirus.

Aceasta a explicat și cum decurge viața lor în aceste zile.

Din ce sunt făcuți mititeii de la „Gusturi românești” din Mega Image. Ce conțin, de fapt
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

„În perioada aceasta stăm la Constanța, unde am venit de miercuri (11 martie – n.r.). Ilie este mai panicat cu virusul ăsta, eu însă sunt mai optimistă, nici nu prea cred în ceea ce se spune despre el. Poate și pentru faptul că el se uită la tv, la știri. Eu prefer să ascult muzică și să citesc o carte. Însă respectăm regulile de igienă ca până acum, nu ne-am făcut provizii, ci doar cumpărături, așa cum facem în mod obișnuit. Ieșim în oraș, mergem la restaurant, ne vizităm familia și rudele. Am fost pe la mama, la nepoțica mea și la fratele meu și facem plimbări pe malul mării”, a declarat Ioana Simion pentru click.ro.

Bilanțul cazurilo confimate de coronavirus în România a ajuns la 168. Luni, 16 martie 2020, președintele României, Klaus Iohannis, a decretat starea de urgență.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?