Categorii: Știri Stiri externe Viral

Un turist american bogat, acuzat că a violat o turistă britanică în baia unui hotel din Mykonos

Un newyorkez în vârstă de 30 de ani a fost arestat pe idilica insulă grecească Mykonos, după ce ar fi urmărit o turistă britanică de 22 de ani în baia unui hotel și ar fi violat-o.

Femeia, al cărei nume nu a fost dezvăluit din motive de confidențialitate, a declarat că bărbatul, al cărui nume nu a fost, de asemenea, dezvăluit, în conformitate cu legile grecești privind mass-media și cazurile penale, făcea parte dintr-un grup de petrecăreți americani care se aflau la un pub.

Ea a declarat poliției că acesta s-a lăudat cu bogăția familiei sale atunci când au vorbit înainte de incident.

Un turist american bogat, acuzat că a violat o turistă britanică în baia unui hotel din Mykonos

Grupul cu care se afla americanul a urmat apoi grupul de turiști britanici până la hotelul unde era cazată victima pentru a continua petrecerea.

Presupa victimă a declarat poliției că nu a fost interesată de un interludiu romantic cu americanul, dar că acesta a insistat și a urmărit-o când s-a ridicat de la masă. Odată intrată în baie, aceasta spune că el a “imobilizat-o” după ce a intrat cu forța în cabina de baie, unde ea a pledat că nu vrea să facă sex, potrivit publicației locale de știri din Grecia Proto Tema.

 

“A reușit să mă imobilizeze”

Ea a declarat poliției grecești că acesta a imobilizat-o. “M-a forțat să fac sex cu el în timp ce eu încercam să îl împing”, a declarat ea procurorului districtului Syros, potrivit presei grecești.“A insistat și cu forța lui a reușit să mă strângă și să mă imobilizeze”.

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Femeia a raportat imediat incidentul la poliție, care l-a arestat la hotel, iar acesta ar fi recunoscut că a făcut sex în cabina de baie, dar a insistat că a fost de comun acord. Poliția a efectuat o expertiză medico-legală asupra femeii, iar bărbatul ar putea fi pus sub acuzare săptămâna aceasta.

 

Știrea despre presupusul incident vine la o zi după ce o daneză în vârstă de 22 de ani a afirmat că a fost violată de un agresor încă necunoscut care a urmărit-o până în camera ei de hotel și a intrat cu forța. Bărbatul respectiv a fost identificat ca fiind un bărbat alb, în vârstă de 20 de ani, cu părul negru. Acesta nu a fost arestat.

 

 

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat