Categorii: Emisiuni TV Monden Știri Vedete Romania

Un nou scandal la “Survivor România”. CRBL și Marian Drăgulescu, la cuțite. “Ridic tonul pentru că așa vreau eu”

Un nou scandal a izbucnit la Survivor România. Între CRBL și Marian Drăgulescu  s-a pornit recent un nou conflict. “Ridic tonul pentru că așa vreau eu! M-am enervat”, a spus CRBL. Cum a reacționat fostul gimnast.

În tabăra Faimoșilor, conflictele par să nu se mai termine. De această dată, scandalul a pornit între CRBL și Marian Drăgulescu. Cei doi sunt protagoniștii celei mai noi confruntări de la Survivor România. După multe conflicte pe care le-a avut de-a lungul emisiunii, CRBL a avut un nou conflict cu Marian Drăgulescu.

În ediția de luni a emisiunii Survivor, CRBL și fostul gimnast Marian Drăgulescu și-au adresat cuvinte grele. Cel care a început să ridice tonul a fost CRBL, care a ridicat tonul la Marian Drăgulescu.

Un nou scandal a izbucnit la Survivor România

Marian i-a recomandat artistului să se calmeze, însă CRBL s-a eenrvat și i-a spus că are dreptul să ridice tonul  după bunul plac.

“Ridic tonul pentru că așa vreau eu! M-am enervat”, a spus CRBL, înainte să iasă din cadru.

Șoseaua din România pe care mulți turiști o consideră mai frumoasă decât Transalpina și Transfăgărășanul
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare

Cătălin Zmărăndescu, despre CRBL și Marian Drăgulescu

Recent, CRBL și Marian Drăgulescu au fost dur criticați de Cătălin Zmărăndescu. Sportivul a declarat  că i s-a confirmat faptul că Marian Drăgulescu este cea mai periculoasă de acolo. În ceea ce îl privește pe CRBL, sportivul l-a atacat dur și l-a descris că fiind ,,cel mai profitor om”.

”Laura, neputând să aibă acces la mine, s-a împrietenit cu Elena. Nu pot să neg, pe TJ l-am votat la rugămintea Elenei. TJ este foarte uşor de influenţat.

CRBL este cel mai profitor om. Elena este actriţă. Cu Rengle, m-am înţeles foarte bine acolo, este un copil care nu s-a maturizat. Laura este cel mai bun jucător de poker”, a declarat Cătălin Zmărăndescu.

FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după numeroasele operații estetice! Caută tinerețea veșnică și...
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami și a apărut așa în public, dar...
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața ta?