Categorii: Știri Stiri Romania

Un nou bilanț al cazurilor de COVID-19 în România: 4.271 de îmbolnăviri în ultimele 24 de ore

În data de 4 martie 2021, pe teritoriul țării noastre au fost înregistate alte 4.271 de noi îmbolnăviri cu COVID-19.

4.271 de cazuri de COVID-19 au fost raportate în ultimele 24 de ore în România. Bilanțul total al îmbolnăvirilor a ajuns la 816.5989. În ultima zi au murit alte 98 de persoane. Până astăzi, au decedat 20.684 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, transmite Hotnews.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 9.035. Dintre acestea, 1.070 sunt internate la terapie intensivă.
Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 6.105.686 de teste RT-PCR și 334.027 de teste rapide antigenice. Pe teritoriul României, 44.712 persoane confirmate cu infecție cu noul coronavirus sunt în izolare la domiciliu, iar 13.011 persoane se află în izolare instituționalizată. De asemenea, 50.327 de persoane se află în carantină la domiciliu, iar în carantină instituționalizată se află 120 de persoane. De la debutul pandemiei, 749.673 de pacienți au fost declarați vindecați.

Florin Cîțu, despre importanța respectării măsurilor de protecție

Premierul Florin Cîțu a făcut declarații, miercuri, despre importanța purtării măștii de protecție și a respectării regulilor impuse pentru a scăpa de pandemia de coronavirus.

Florin Piersic, internat în stare gravă la Terapie Intensivă! Infecția s-a extins, iar actorul ar putea fi transferat la Viena 😲
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

“Dacă vrem să avem o campanie de vaccinare de succes și vrem să scăpăm de pandemie trebuie să respectăm toate regulile impuse. Purtatul măștii în spațiul public, am văzut deja foarte foarte mulți oameni care s-au relaxat și nu mai poartă mască în spațiul public. Este foarte important să purtăm mască în spațiul public și fac un apel și la MAI. O să vorbesc cu domnul Lucian Bode să mă asigur că vom avea mai mulți lucrători ai MAI care să-și facă treaba. Văd peste tot – pe stradă, în metrou – oameni care nu poartă mască. Nu putem să ne permitem așa ceva în acest moment, nu ne putem relaxa”, a spus acesta.

Acesta a vorbit și despre campania de vaccinare. “Rămâne ținta de a avea 10,4 milioane de români vaccinați în septembrie. Campania de vaccinare merge bine. Suntem în top în Europa, în primele trei locuri“, a mai spus premierul României.

 

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Cum poți stinge martorul pentru sonda Lambda? Ce alte probleme indică „check engine”?