Categorii: Știri Stiri externe Viral

Un model OnlyFans spune că a vrut doar să-și “șocheze și să-și sperie” iubitul când l-a înjunghiat mortal

Abigail White, fotomodelul OnlyFans care și-a înjunghiat mortal iubitul, a declarat că a vrut doar să-l “șocheze și să-l sperie” atunci când i-a înfipt un cuțit de 15 centimetri în inimă. “M-am apropiat de el pentru a-l șoca, pentru a-l speria cu un cuțit. Înainte să-mi dau seama, l-am înjunghiat”

Abigail le-a spus juraților de la Bristol Crown Court că “nu a avut niciodată intenția” de a-l înjunghia pe Bradley Lewis după ce s-au certat într-un pub în luna martie. În schimb, tânăra de 24 de ani a susținut că a vrut doar să-l “sperie” pe tatăl de 22 de ani, în vârstă de patru ani, când a luat cuțitul de bucătărie. Cu toate acestea, ea a continuat să înfunde arma în pieptul lui,  străpungându-i inima.

“Ne certam, iar apoi el m-a împins puțin”, a declarat instanței mama a trei copii, din Kingswood. “M-am dus în bucătărie și am văzut un cuțit pe o parte. L-am luat și m-am întors la Brad. M-am apropiat de el pentru a-l șoca, pentru a-l speria cu un cuțit. Înainte să-mi dau seama, l-am înjunghiat”. Abigail și-a amintit cum Bradley părea “în stare de șoc” în timp ce sângele a început să îi țâșnească din piept. Ea a susținut că a ajutat la dezbrăcarea lui și la mutarea lui în bucătărie, unde a încercat să oprească sângerarea. “Îmi amintesc că am folosit bluza lui pe rană când eram în bucătărie”, a adăugat ea. “El s-a așezat, apoi  s-a întins și era pe spate”, transmite metro.co.uk.

A vrut doar să-și “șocheze și să-și sperie” iubitul

Abigail a spus că a încercat de mai multe ori să cheme o ambulanță, dar a sfârșit prin a striga după ajutor după ce nu a reușit să ajungă la ea. Un vecin a spus că ea îl implora pe prietenul ei să “rămână cu mine” în timp ce încerca frenetic să îl salveze. El a fost transportat de urgență la spital la scurt timp după aceea, dar nu a supraviețuit și a fost declarat mort a doua zi. Abigail a declarat inițial poliției că Bradley s-a înjunghiat singur. Suspecta le-a spus juraților că și-ar fi dorit să fi spus adevărul de la început. “Eram speriată de ceea ce urma să se întâmple cu mine, cu Brad și cu copiii noștri”, a adăugat ea.

Instanța a auzit anterior cum Bradley i-a spus lui Abigail că nu mai vrea să fie cu ea. În urma despărțirii, au mers să bea la barul Horseshow cu doi prieteni. Alfie Pike, unul dintre prieteni, i-a văzut pe cei doi certându-se la masă.

Stațiunea montană din România care este unică în toată Europa. Puțini turiști de la noi știu de ea, dar străinii o adoră
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Victima ar fi primit un telefon de la prietenul său

Alfie a spus într-o declarație citită juraților că l-a întrebat pe Bradley ce se întâmplă, la care acesta a spus că Abigail “înnebunea”. El a spus că ea a “bătut” “două sau trei halbe” ale prietenului ei de la masă când a vrut să plece. Când o femeie s-a apropiat să vadă ce se întâmplă, modelul se pare că a întrebat: “Cine dracu’ ești tu?”. Abigail l-a pălmuit apoi pe partenerul femeii, care ar fi lovit-o la rândul ei. Când Bradley a intervenit, ea l-ar fi certat pentru că “l-a lăsat pe bărbat să o lovească”.

Alfie a dus apoi cuplul aflat în conflict acasă și a spus că Bradley i-a spus: “Sunt mort când ajung acasă”. Ulterior, el ar fi primit un telefon de la prietenul său la ora 19.54, cu doar câteva minute înainte de a fi înjunghiat mortal de prietena sa.

Abigail White a negat crima, dar recunoaște omorul prin diminuarea responsabilității.

 

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat