Categorii: Știri Stiri externe Viral

Un model a dezvăluit că își dă numărul de telefon bărbaților, dar numai dacă aceștia sunt dispuși să scoată din buzunar 5000 de dolari

Laurie, AKA Live With Laurie, este una dintre cele mai bune câștigate de OnlyFans datorită experienței unice și accesului personal pe care îl oferă fanilor ei… De la ce poartă și ce face, până la cu cine se vede. Modelul OnlyFans a dezvăluit că își va da numărul de telefon bărbaților, dar numai dacă aceștia sunt dispuși să scoată din buzunar mii de lire sterline.

Un model de la OnlyFans a ajuns pe prima pagină a ziarelor la începutul acestui an pentru că și-a lăsat armata fidelă de abonați să facă alegerile de viață în locul ei.

Laurie, cunoscută sub numele de Live With Laurie, și-a deschis un cont pe site-ul de filme porno pentru a-și posta fotografiile picante și pentru a se conecta individual cu cei care o urmăresc.

Se numere printre cei mai mari 0,4% dintre cei care câștigă din aplicație

De acolo a ajuns să predea fanilor săi controlul complet asupra alegerilor din viața ei – de la renunțarea la slujbă până la blocarea fostului ei prieten toxic.
Tânăra de 23 de ani din Paris, Franța, a declarat anterior pentru Daily Star că postează sondaje publice de două ori pe săptămână pe contul ei de Telegram. Rezultatele sunt apoi postate pe contul ei OnlyFans

Bineînțeles, accesul unic pe care Laurie îl oferă a avut un succes uriaș, făcând-o rapid pe studentă să se numere printre cei mai mari 0,4% dintre cei care câștigă din aplicație.

“Pentru mica sumă de 5000 de dolari, oricine poate avea apoi numărul meu de telefon”

Laurie, alias Live With Laurie, se află în top 0,4% din OnlyFans, dar a decis că ar putea face mai mulți bani pe platformă vânzându-și numărul de telefon bărbaților – pentru suma impresionantă de 5.000 de dolari (4.079,14 lire sterline.)

Fotomodelul de 23 de ani din Paris le-a spus fanilor săi despre potențiala afacere pe care ar putea-o încheia, într-o fotografie în care apare ținând în mână un cod QR, care ieșea din buzunarul de la spate al blugilor.

Tradiții și obiceiuri la români. Ce nu ai voie să faci în Duminica de Florii 2024
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Modelul a scris alături de poza, care a fost partajată pe Telegram: “Pentru mica sumă de 5000 de dolari, oricine poate avea apoi numărul meu de telefon. Mulțumesc pentru voturile voastre”, a adăugat ea cu un emoji care râde.

Postarea a devenit curând virală și a adunat 1.800 de aprecieri de când a fost postată pe 7 decembrie – și se pare că mulți sunt interesați.
Anterior, ea a publicat o altă postare pe Telegram din cauza faptului că o mulțime de bărbați îi cereau numărul de telefon.

Ea a explicat: “Când ies în oraș, zeci de băieți îmi cer numărul de telefon. Obișnuiam să le dau numărul meu băieților destul de naiv. O să fac o triere uriașă și o să șterg toate numerele. Depinde de voi să votați. Când un băiat îmi cere [numărul], iată care sunt opțiunile:

  • Îi dau numărul meu
  • Îi dau un număr fals
  • Îl refuz și îi spun că am o relație cu fanii mei
  • Îl pun să plătească 5.000 de dolari.”

Adepții ei au votat pentru cea de-a patra opțiune și așa s-a decis.

Nu este prima dată când apelează la fanii ei pentru o decizie importantă. Laurie și-a pus anterior fanii să “ia fiecare decizie de viață pentru ea”.

 

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR