Categorii: Știri Stiri externe Viral

Un medic a îndepărtat 23 de lentile de contact din ochiul unui pacient. Femeia “a uitat să le scoată timp de aproape o lună”

Se pare că femeia continua să pună lentile noi în fiecare dimineață, fără să îndepărteze setul din ziua precedentă. Un medic a împărtășit un videoclip bizar în care scoate 23 de lentile de contact din ochiul unui pacient. O ocazie rară în care cineva a “uitat” să scoată lentilele de contact seara și a continuat să pună un alt set în fiecare dimineață. 23 de zile la rând!!!”

Dr. Katerina Kurteeva a postat pe Instagram clipul în care scoate lentilele de sub pleoapa unei femei.

Videoclipul a devenit viral și a adunat peste un milion de vizualizări.transmite Insider.

Un medic îndepărtează 23 de lentile de contact din ochiul unui pacient

Potrivit postării oftalmologului, pacienta și-a pus un set nou de lentile timp de 23 de zile la rând, fără să le scoată pe cele din ziua precedentă.

Postând videoclipul pe pagina de Instagram a California Eye Associates, aceasta a scris: “O ocazie rară în care cineva a “uitat” să scoată lentilele de contact seara și a continuat să pună un alt set în fiecare dimineață. 23 de zile la rând!!!”

“Erau practic lipite între ele după ce au stat sub pleoapă timp de o lună”

Videoclipul arată un prim-plan al ochiului pacientului și pe Dr. Kurteeva care scoate cu grijă lentilele cu un bețișor de vată.

Stațiunea montană din România care este unică în toată Europa. Puțini turiști de la noi știu de ea, dar străinii o adoră
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Dezvoltând într-o postare separată pe Instagram, ea a scris: “Peste un milion de vizualizări, mă bucur că am avut ocazia să educ publicul cu privire la purtarea igienică a lentilelor de contact.

Am separat cu atenție toate lentilele de contact și am numărat un total de 23. A trebuit să folosesc un instrument chirurgical foarte fin, o pensă de bijutier, pentru a separa lentilele de contact.

Acestea erau practic lipite între ele după ce au stat sub pleoapă timp de o lună.”

Vorbind pentru Insider, Dr. Kurteeva a adăugat: “În aproape 20 de ani de practică, nu mai văzusem niciodată așa ceva. Nici pacientului nu-i venea să creadă și m-a întrebat dacă sunt sigură de numărul pe care îl număram.”

Ea a adăugat că pacientul a fost tratat cu picături pentru ochi și că se simte “deja mai bine”.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat