Categorii: Monden Știri Stiri externe Vedete internationale Viral

Un jurnalist îl atacă pe Cristiano Ronaldo… și pe Georgina!

Eliminarea Portugaliei de la Cupa Mondială din 2022 continuă să fie subiect de discuție, mai ales din cauza lui Cristiano Ronaldo, care a fost criticat dur de jurnalistul mexican David Faitelson, care a spus că jucătorul nu este apt de joc și că ceea ce a făcut echipa a fost fără atacantul vedetă. De asemenea, a atacat-o dur pe soția lui CR7.

Cristiano Ronaldo a mers din ce în ce mai bine la Cupa Mondială 2022 din Qatar, unde a început ca titular în cele trei meciuri din primul tur, dar a fost relegat pe bancă în optimi și în sferturile de finală. El a marcat un gol în cinci meciuri, a jucat 291 de minute și, în opinia lui Faitelson, a fost un handicap.

Într-o emisiune cu José Ramón Fernández, Luis García și Christian Martinoli, controversatul jurnalist a intervenit atunci când “Joserra” a spus că Cristiano a fost tratat rău și a pus la îndoială: “Dar cine l-a tratat rău? Pentru numele lui Dumnezeu! José Ramón, dacă nu putea să joace fotbal, făcea fețe de fiecare dată când era scos de pe teren”, transmite marca.com.

El a criticat-o și pe soția lui CR7

Și a atacat-o și pe Georgina Rodriguez, soția lui CR7, care la finalul ultimelor două meciuri ale Portugaliei, când jucătorul a început pe bancă și a intrat ca rezervă, a pus la îndoială deciziile selecționerului Fernando Santos. “Femeia trimitea poze pe Instagram”.

S-a aflat motivul pentru care a murit Gabriela, micuța de 4 ani cu chip de înger din Călărași. Ce a scos la...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Ceea ce este clar pentru Faitelson este că decizia lui Santos a fost una corectă și că Portugalia a ajuns în sferturile de finală ale turneului fără atacant, iar el a încheiat spunând că dacă vor să vadă omagii ar trebui să facă la Cupa Mondială din Mexic, unde se evidențiază niște fotbaliști cu fiecare ocazie.

“Fernando Santos a ajuns în sferturile de finală fără Cristiano Ronaldo”

“Să fim serioși, domnul Fernando Santos a luat o decizie și a ajuns în sferturile de finală fără Cristiano Ronaldo. Dacă vreți ca la Cupa Mondială să fie omagiile, mergeți în Mexic, ei aduc omagii jucătorilor la fiecare Cupa Mondială”, a conchis Faitelson.

FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după ce s-a afișat întâi cu logodnica și...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important