Categorii: Știri Stiri externe Viral

Un invitat al televiziunii de stat ruse spune că trupele sunt “duse la abator ca oile”

De asemenea, muzicianul a șocat gazdele cu remarcile sale potrivit cărora tinerii nu văd rostul războiului și cu afirmațiile sale potrivit cărora oamenii bolnavi sunt trimiși pe front să lupte. “Tinerii rezistă; sunt duși acolo cu forța, ca oile la abator. Se întâmplă în fiecare regiune, oriunde te-ai uita”.

Rapperul Ptakha a afirmat, la postul de propagandă de stat rusesc NTV, că soldații sunt trimiși în Ucraina ca “oile la abator”.

Muzicianul rus a făcut aceste remarci în direct la emisiunea de propagandă Mesto Vstrechi (Locul de întâlnire), susținând totodată că tinerii nu văd rostul războiului și că oamenii bolnavi sunt trimiși pe front fără niciun fel de examinare medicală, transmite dailystar.co.uk.

“Tinerii sunt duși acolo cu forța, ca oile la abator”

El le-a spus gazdelor șocate ale emisiunii: “Puțini oameni înțeleg ce facem acolo [în Ucraina], deoarece ei [trupele ucrainene] nu au trecut granița. Să ne folosim de Uniunea Sovietică, de ideologia sovietică, spunând că ne luptăm cu germanii, este foarte discutabil. Tinerii rezistă; sunt duși acolo cu forța, ca oile la abator. Se întâmplă în fiecare regiune, oriunde te-ai uita.

Dima Pavlyuk, amicul meu din Posledny Geroy [un reality show], un tip cu probleme de sănătate fizică și mentală, care în prezent ia medicamente, a venit ieri la mine după o vizită la un birou de înrolare militară și stătea acolo, tremurând. Chiar în fața lui, au înrolat un tip care avea o problemă cu o valvă cardiacă”.

“Chiar credeți că se duc acolo pentru patrie?”

Ptakha a continuat să sugereze că mulți oameni se înrolează în Wagner, organizația paramilitară rusă, pentru a face bani din lupta în război, mai degrabă decât să facă acest lucru din loialitate față de Vladimir Putin și de țara lor.

BREAKING | Florin Piersic a fost operat de urgență, după ce i s-a făcut rău în timpul unui spectacol 😲
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

El a adăugat: “Am o mulțime de prieteni în PMC Wagner acum, băieți care luptă chiar în timp ce vorbim. Ei fac bani. Voi fi sincer cu voi: Oricine se alătură lui Wagner o face pentru bani. Chiar credeți că se duc acolo pentru patrie?”.

Încercările de a împinge o narațiune alternativă asupra Ucrainei sunt rare pe canalele de televiziune rusești, dar, în timpul unei emisiuni în direct din martie, editorul Channel One, Marina Ovsyannikova, a apărut în spatele gazdei Ekaterina Andreeva, ținând o pancartă pe care scria: “Nu, nu, nu: “Opriți războiul! Nu aveți încredere în propagandă. Ei vă mint”.

În consecință, ea a fost amendată pentru discreditarea armatei și și-a prezentat demisia de la postul de televiziune.

Când a apărut apoi în public cu o altă pancartă pe care scria: “Putin este un ucigaș”, a fost plasată în arest la domiciliu.

După ce a scăpat de arestul la domiciliu și a fugit împreună cu fiica sa de 11 ani, Ovsyannikova a fost trecută pe o listă federală de persoane căutate și arestată în absență.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?