Categorii: Știri Stiri externe Viral

Un fost infractor arată de nerecunoscut după ce a cheltuit 30.000 de lire sterline pe tatuaje. “Am decis să folosesc durerea pentru a-mi schimba viața”

Ian Griggs a cheltuit suma uriașă de 30.000 de lire sterline pe tatuaje, care includ 40 de tatuaje pe față. Viața lui s-a schimbat în multe feluri de când a fost eliberat din închisoare, iar acum duce o viață total diferită. “Eram în închisoare la acea vreme și a fost cea mai grea zi pentru mine, dar am decis să folosesc durerea pentru a-mi schimba viața.”

Un infractor profesionist reformat din Londra a petrecut 300 de ore sub acul de tatuat transformându-se în actor după ce dragostea vieții sale a murit într-un accident de mașină.

Ian Griggs, tatăl a doi copii, a cheltuit 30.000 de lire sterline pe tatuaje, printre care 40 de tatuaje pe față, transmite dailystar.co.uk.

Un fost infractor arată de nerecunoscut după ce a cheltuit 30.000 de lire sterline pe tatuaje

De atunci, a jucat în filme precum “Bonded by Blood” (2010) și “Legacy” (2022), iar acum este model și actor internațional.
Din 2004, a petrecut 12 ani în și din unsprezece închisori diferite, inclusiv HMP Wormwood Scrubs din Londra și HMP Highpoint, pentru posesie de droguri și intenția de a le furniza și pentru comiterea de acte de violență.

“Am decis să folosesc durerea pentru a-mi schimba viața”

Cât timp a stat în închisoare, a ratat perioada de adolescență și cea mai mare parte a celor 20 de ani, inclusiv nașterea fiului său Tyler (acum în vârstă de 17 ani).

Ian povestește cel mai de jos punct din viața sa, când prima sa iubire, Leanne, a murit într-un accident de mașină în 2008, în timp ce el se afla în închisoare.

Făcându-și tatuaje a fost modul său de a o lua de la capăt și, chiar dacă și-a făcut primul tatuaj la vârsta de 18 ani, dragostea sa pentru tatuajele hardcore a început acum șapte ani, când a fost eliberat din închisoare, în 2015.

Timp de patru ani, a petrecut două ore în fiecare săptămână pentru a se tatua și s-a oprit doar atunci când nu a mai rămas spațiu pe corpul său pentru altele.

S-a aflat motivul pentru care a murit Gabriela, micuța de 4 ani cu chip de înger din Călărași. Ce a scos la...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Atunci și-a încercat șansa la o ședință foto, care a dus la alta, iar în urma acesteia au apărut o serie de proiecte pentru el.
Ian a spus: “Am avut o viață foarte grea în copilărie și am intrat și ieșit din închisoare în adolescență și la 20 de ani. Fiul meu s-a născut când eram în închisoare și m-a vizitat acolo timp de mai mulți ani, ceea ce nu a fost un mod de a crește atunci când a avut cea mai mare nevoie de mine.

Eram cu Leanne de trei ani când a murit într-un accident de mașină în 2008. Eram în închisoare la acea vreme și a fost cea mai rea zi pentru mine, dar am decis să folosesc durerea pentru a-mi schimba viața.”

Acum are o fetiță de trei ani, iar Ian a spus că a învățat din greșelile trecutului.

“Cu siguranță nu mă voi mai întoarce la acea viață”, a adăugat el.

Ian găsește tatuajele foarte captivante și a dezvoltat o dragoste profundă pentru ele.

“Odată ce mi-am făcut un tatuaj, mi-am dorit mai multe și de atunci nu m-am mai uitat înapoi”, a adăugat el.
“Mă simt atât de bine cu tatuajele. Oamenii se uită la mine și îmi place. Tatuajul meu preferat este tigrul pe care îl am pe cap.”

 

FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după ce s-a afișat întâi cu logodnica și...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important