Categorii: Știri Stiri externe Viral

Un medic explică ce spun degetele roșii și umflate ale Regelui Charles despre sănătatea sa. “Afectează mai ales persoanele cu vârsta de peste 65 de ani”

În urma urcării pe tron a regelui Charles, atenția asupra acestuia, atât din partea presei, cât și pe canalele de socializare online, a crescut vertiginos – iar o problemă de sănătate, în special, revine mereu în discuție. “Afectează mai ales persoanele cu vârsta de peste 65 de ani”

Un medic a intervenit după ce internetul a explodat de speculații cu privire la degetele roșii și umflate ale regelui Charles.

Dr. Gareth Nye s-a pronunțat cu privire la mâinile lui Charles, după moartea mamei monarhului, regina Elisabeta a II-a.

Un medic explică ce spun degetele roșii și umflate ale Regelui Charles despre sănătatea sa

Imagini ale mâinilor noului suveran au circulat pe internet de când regina a murit ieri (joi, 8 septembrie), la vârsta de 96 de ani, la reședința sa din Balmoral.

Vârsta înaintată a reginei la momentul decesului a însemnat că fiul și moștenitorul ei, Charles, este departe de a fi un tânăr când urcă pe tron, la vârsta de 73 de ani.

“Afectează mai ales persoanele cu vârsta de peste 65 de ani”

Pe Twitter, utilizatorul @Anaiishhh1a spus: “Ați văzut vreodată degetele lui Charles”.

Între timp, @leahgaraas a adăugat: “Vă reamintesc că acestea sunt degetele regelui Charles”.

Adăugând autoritate dezbaterii, Dr. Gareth Nye, lector senior la Universitatea din Chester, a vorbit cu Daily Star pentru a oferi un sfat de expert cu privire la ceea ce degetele umflate ale regelui ar putea spune cu adevărat despre sănătatea sa.

El a spus că, deși “o mulțime de afecțiuni” pot duce la degete umflate, a spus că unele sunt mai probabile decât altele.

Imagini demențiale cu prezentatorul PRO TV: s-a cherchelit, a făcut show, iar finalul e fabulos!
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

O posibilitate ar fi edemul sau retenția de lichide. Dr. Nye a spus: “Edemul este o afecțiune în care organismul începe să rețină lichide în membre, în mod normal în picioare și glezne, dar și în degete, ceea ce face ca acestea să se umfle. Edemul este o afecțiune frecventă și afectează mai ales persoanele cu vârsta de peste 65 de ani, deoarece capacitatea de control al fluidelor este limitată”, a adăugat el.

O altă afecțiune despre care Dr. Nye a spus că este o posibilitate este artrita.

El a spus: “Artrita- o altă afecțiune frecventă la persoanele de peste 60 de ani. Aceasta afectează adesea trei zone principale din mână – articulația degetului mare sau oricare dintre articulațiile degetelor.

Cauzele neobișnuite pot include o dietă bogată în sare care duce la retenție de lichide, anumite medicamente pot duce rareori la umflături ca efect secundar, cum ar fi în cazul medicamentelor pentru tensiunea arterială sau al medicamentelor cu steroizi.”

Dar, în ciuda acestor posibilități, Dr. Nye a ținut să precizeze că acestea sunt departe de a fi un semn al unei probleme majore de sănătate pentru noul rege al Marii Britanii.

El a adăugat: “Cu siguranță nu există nicio problemă de sănătate imediată care să fie concluzionată din cauza degetelor umflate și este cel mai probabil un semn al vârstei sale.”

 

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat