Categorii: Știri Stiri externe

Un copil de 5 luni cântărește 12 kg. Părinții sunt acuzați că folosesc Photoshop, după ce au postat o fotografie cu micuțul

Un copil de cinci luni a făcut furori pe rețelele de socializare, părinții lui fiind acuzați că folosesc Photoshop. Ryder a făcut furori pe rețelele de socializare, deoarece cântărește 12 kg – comentatorii acuzându-și părinții că folosesc filtre. „Am fost șocați și copleșiți, nu ne venea să credem că atât de mulți oameni vizionează videoclipul”. Videoclipul are peste 18 milioane de vizualizări.

Ant Goodwin, în vârstă de 39 de ani, și Chelsea Meredith, în vârstă de 29 de ani, nu se așteptau la o astfel de reacție atunci când au postat un videoclip inocent cu micuțul Ryder.

De când a încărcat clipul pe 20 februarie, a devenit viral și acum are peste 18 milioane de vizualizări și 3 milioane de aprecieri, transmite dailyrecord.co.uk.

Videoclipul a devenit viral

Chelsea a spus: „Am fost șocați și copleșiți, nu ne venea să credem că atât de mulți oameni vizionează videoclipul”.

Internauții i-au acuzat pe părinți că folosesc filtre. Mai mult, aceștia afirmă că micuțul arăta diferit în realitate.

„Câțiva oameni ne-au acuzat că folosim un filtru”

Chelsea a spus: „Câțiva oameni ne-au acuzat că folosim un filtru pentru a-l face mai mare, dar el este doar un bebeluș mare”.

Ryder cântărește 12 kg și are 68,5 cm înălțime, consumând până la șapte biberoane de lapte în fiecare zi.

Vești proaste pentru șoferi! Riscă amenzi de cinci ori mai mari. Greșeala care le poate goli buzunarele
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

”A fost costisitor să îi cumpărăm haine , trebuie să-i cumpărăm o garderobă complet nouă la fiecare trei sau patru săptămâni.”

Chelsea a spus că Ryder poartă deja îmbrăcăminte pentru copii cu vârsta cuprinsă între nouă și 12 luni – și poartă uneori între 12 și 18 luni.

Femeia a aflat că este însărcinată cu Ryder, al treilea copil, pe 8 februarie 2021.

După ce a ajuns pe lume, Ryder a crescut într-un ritm rapid, care a fost accelerat și mai mult când a trecut de la alăptare la lapte praf la vârsta de două luni.

Medicii lui Ryder au confirmat că acesta crește într-un ritm sănătos și că mărimea celorlalți copii ai cuplului sugerează că dimensiunea lui se datorează în mare parte geneticii.

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR