Categorii: Știri

Un chinez a purtat un costum de desene animate pentru a-şi ridica premiul la loterie: a câştigat 30 de milioane de dolari şi nu vrea ca familia lui să ştie

Un câștigător al unei loterii din China și-a revendicat săptămâna trecută premiul de 220 de milioane de yuani (aproximativ 30,1 milioane de dolari) îmbrăcat într-un costum de desen animat pentru a-și ascunde identitatea, inclusiv de propria familie.

Identificat de presa locală doar cu pseudonimul Li, câștigătorul a declarat presei locale că a decis să nu-și anunțe familia despre bani pentru a evita ca aceasta să devină leneșă sau să se comporte “superior” față de ceilalți.

Li era atât de sigur de numerele sale la loto încât a cumpărat 40 de bilete cu aceleași combinații de numere pentru fiecare. Fiecare bilet, pe care l-a cumpărat în provincia Guangxi Zhuang pentru 80 de yuani (aproximativ 11 dolari), are un câștig de 5,48 milioane de yuani (aproximativ 750.000 de dolari), ceea ce aduce totalul la 220 de milioane de yuani.

 

Câștigătorul chinez al loteriei poartă un costum pentru al unui desen aninat

Li a spus că nu a dormit în noaptea de 21 octombrie, când a aflat că a câștigat premiul cel mare. Pe 24 octombrie, Li a purtat un personaj de desene animate galben și și-a ridicat premiul la Centrul de distribuție a loteriei Guangxi Welfare din orașul Nanning.

Apariția în costume de desene animate în timpul ceremoniei de prezentare a cecului a devenit o strategie obișnuită pentru câștigătorii care doresc să își ascundă identitatea de public.

“Nu le-am spus soției sau copilului meu”

Cu toate acestea, Li a dezvăluit că a ținut secretă vestea care i-a schimbat viața chiar și față de familia sa.

“Nu le-am spus soției sau copilului meu”, a declarat el, citat de South China Morning Post, ca și cum ar fi spus. “Îmi fac griji că s-ar putea să se simtă superiori celorlalți oameni și să nu vrea să muncească sau să studieze din greu în viitor”.

Am făcut calculul complet! Ce pensie va primi un român, dacă a muncit exact 25 de ani
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

După ce a donat cele 5 milioane de yuani (aproximativ 684.660 de dolari) în scopuri caritabile și a fost impozitat cu 43 de milioane de yuani (aproximativ 5,9 milioane de dolari), Li a reușit să ia acasă 171 de milioane de yuani (aproximativ 23,4 milioane de dolari).

Li, care a cumpărat în mod regulat bilete timp de peste un deceniu, se consideră un fan al jocului de pariuri.

Potrivit lui Li, el a pariat pe aceleași șapte numere în ultimii ani pur și simplu pentru că acestea “păreau atractive” pentru el.

“Am câștigat doar câteva zeci de yuani în trecut”, a împărtășit Li. “Consider că este un hobby să cumpăr la loto, iar familiei mele nu-i pasă. În plus, nu cheltuiesc mulți bani, iar loteria îmi oferă o rază de speranță.”

Li a spus că încă nu s-a gândit cum va cheltui banii, dar este dispus să își ia timp pentru a-i planifica cu atenție. Soția lui Li, în ciuda faptului că nu știe nimic despre milioanele de dolari pe care le au acum, are dreptul la câștiguri în calitate de coproprietar al bunului nou revendicat, în conformitate cu legea chineză a căsătoriei.

 

 

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR