Categorii: Știri Stiri externe Viral

Un bărbat a primit accidental 286 de salarii în loc de 1. Ce s-a întâmplat cu suma de 180.000 de dolari încasată de fostul angajat

Uneori se întâmplă niște lucruri neașteptate în viață, la care nu ne-am gândit. Ceva asemănător s-a întâmplat cu un bărbat din Chile. Imaginați-vă că mergeți într-o zi să vă încasați statul de plată și se plătește o sumă care nu vă aparține. Așa s-a întâmplat cu un cetățean chilian, care primit salariu de la birou la timp, dar banii care intrau în cont erau de sute de ori mai mari decât salariul lui.  Angajatul în cauză nu vrea să dea banii înapoi, și-a dat demisia și a dispărut fără urmă,

Un angajat al unei firme de produse din carne a mers să-și verifice statul de plată într-o zi când a avut surpriza vieții când a descoperit că, din greșeală, i s-a plătit echivalentul a 286 de salarii. El a dispărut după cele întâmplate.

Protagonistul poveștii neobișnuite este un angajat al unuia dintre cei mai mari producători de mezeluri din zonă, care a primit un transfer de peste 180.000 de dolari, luna trecută, în loc de cei 500.000 de pesos (542 de dolari), potrivit La Vanguardia.

Angajatul și-a dat seama că este milionar

Totul a fost o eroare, iar bărbatul a aflat când a mers să-și încaseze salariul din luna mai. La intrarea în contul său bancar și-a dat seama că este milionar.

Rapoartele din presa locală spuneau că angajatul a contactat un director adjunct al departamentului de resurse umane pentru a-l informa despre incident. Conducerea a constatat eroarea în tranzacții când angajatul s-a întors acasă cu promisiunea că va restitui banii în plus.

Povestea care a făcut ocolul lumii. Ce au găsit părinții în camera fiicei lor, în locul în care micuța susținea că se...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Bărbatul și-a transmis demisia

După ce departamentul financiar al Cial a observat că banca nu a rambursat suma, a încercat să-l contacteze din nou pe angajat, însă fără rezultat. Pe data 2 iunie acesta și-a transmis demisia printr-o firmă de avocatură.

În urma cercetărilor, s-a constatat că angajatul a dispărut. Acum societatea a acționat în justiție pentru o presupusă infracțiune de deturnare, astfel încât fostul angajat este localizat și obligat să restituie banii plătiți în plus.

 

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR