Categorii: Știri Stiri externe Viral

Un băiețel a trecut de securitate pentru a-l întâlni pe Cristiano Ronaldo înainte de meciul din Europa League

Manchester United trece prin multe suișuri și coborâșuri în acest moment în diverse competiții, iar în centrul acestora se află atacantul vedetă Cristiano Ronaldo. Acesta nu mai este în formă de ceva vreme și este criticat continuu. Cu toate acestea, el s-a descurcat bine joi împotriva clubului moldovean FC Sheriff în confruntarea din Europa League, el marcând un gol în minutul 39 al meciului. După meci, el a câștigat și inimile fanilor atunci când a îndeplinit o dorință a unui tânăr fan.

Cristiano Ronaldo este, fără îndoială, unul dintre cei mai urmăriți sportivi din lume și provoacă o adevărată frenezie oriunde merge. El a inspirat generații întregi de copii, deoarece aproape toată lumea visează să-l întâlnească și să facă o poză cu el. Un băiețel din Republica Moldova a reușit să își împlinească visul atunci când l-a îmbrățișat pe Ronaldo.

Starul lui Manchester United și al Portugaliei s-a aflat recent în Moldova, unde Manchester United a întâlnit FC Sheriff în al doilea meci din grupele Europa League. În timp ce autobuzul echipei Manchester United pleca din capitala Moldovei, Chișinău, un copil care purta tricoul cu numărul 7 al lui Ronaldo a evitat personalul de securitate pentru a ajunge la Ronaldo. Ronaldo l-a îmbrățișat pe băiat și chiar l-a urcat în autobuzul echipei, probabil pentru a se întâlni cu ceilalți jucători, potrivit ndtv.com.

Un băiețel a trecut de securitate pentru a-l întâlni pe Cristiano Ronaldo înainte de meciul din Europa League

“Cristiano Ronaldo îmbrățișează un băiețel și îl ia în autobuzul echipei Manchester United pentru a se întâlni cu ceilalți jucători. Ce bărbat”, se arată în legenda videoclipului postat pe Twitter.

Tânărul fan părea foarte fericit după ce a primit autograful și nu a mai plâns.

Povestea care a făcut ocolul lumii. Ce au găsit părinții în camera fiicei lor, în locul în care micuța susținea că se...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

“Ce personalitate mai mare”

Fanii au apreciat gestul lui Ronaldo și, de asemenea, l-au lăudat pe băiețel pentru efortul său. “Ce personalitate mai mare. Ce brand… “, a comentat un utilizator Twitter. “Un tată în primul rând și apoi o legendă absolută imediat după”, a spus un altul. “Felicitări pentru acest copil neobosit. Hahahaha”, a postat un al treilea. “Puștiul ăsta a fost consecvent. Nu a renunțat”, a spus un altul.

Manchester United trebuia să joace sâmbătă cu Leeds United în Premier League, dar meciul a fost amânat din cauza lipsei de personal de securitate în Anglia. Națiunea trece printr-o perioadă tristă după moartea Reginei Elisabeta a II-a și este nevoie de un număr mare de personal de securitate pentru ultima ei ceremonie.

Clubul englez va juca acum după pauza internațională care se va încheia în octombrie. Cupa Mondială FIFA va avea loc în iarnă în acest an și toate echipele internaționale vor căuta să folosească la maximum pauza internațională.

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR