Categorii: Știri Stiri externe Viral

Un băiat de 6 ani s-a transformat în “personajul lui Simpson”. Copilul a devenit galben, după ce a mâncat prea multe portocale

O mamă din Devon a rămas uimită după ce fiul ei de șase ani s-a îngălbenit. Copilul a mâncat prea multe portocale. El a fost numit “Thomas Simpson” de către familia sa, o aluzie la celebrul desen animat. “A început să se îngălbenească și am fost destul de îngrijorată pentru că poate fi un semn de insuficiență renală sau hepatică. M-am gândit să îl duc la doctor pentru orice eventualitate, nu se știe niciodată”.

Charlotte Travers, din Paignton, a observat că fiul ei, Thomas, se transformase într-un “personaj din viața familiei Simpsons” și l-a dus la doctor.

Familia a fost uimită să afle că problema a fost cauzată de faptul că băiatului de șase ani îi plăcea să mănânce portocale și satsuma – uneori câte o pungă pe zi. Deși analizele au ieșit bine, Thomas avea un nivel ridicat de betacaroten – o vitamină care se găsește în special în alimentele de culoare portocalie, potrivit dailymail.co.uk.

Un băiat de 6 ani s-a transformat în “personajul lui Simpson”

El a fost numit “Thomas Simpson” de către familia sa, o aluzie la celebrul desen animat și la pielea galbenă a personajelor, precum și o apreciere a dragostei sale pentru portocale.

Charlotte, în vârstă de 32 de ani, a declarat: “A început să se îngălbenească și am fost destul de îngrijorată pentru că poate fi un semn de insuficiență renală sau hepatică. M-am gândit să îl duc la doctor pentru orice eventualitate, nu se știe niciodată.

VIDEO Coman & co., distracție “nebună” în toiul nopții după ce FCSB a luat titlul de campioană în Superliga! “Te iubesc…”
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

“Nu m-aș fi gândit că asta îi provoacă îngălbenirea pielii”

La programarea inițială, medicul a spus că principalul simptom al insuficienței renale sunt ochii galbeni, pe care Thomas nu îi avea. Ea a spus că, uneori, copiii pot avea pielea pătată doar din cauza faptului că se joacă în noroi sau în nisip, dar acesta era mai mult decât atât – așa că am făcut analize de sânge pentru a exclude orice, dar toate au ieșit normale.”

Ea a adăugat: “I-am spus medicului despre dieta lui generală – precum că mănâncă multe fructe și legume și că îi place brânza. Nici într-un milion de ani nu m-aș fi gândit că asta îi provoacă îngălbenirea pielii.”

S-a dovedit științific că dacă se consumă un volum mare de alimente care conțin betacaroten face ca pielea să se îngălbenească. Printre acestea se pot număra și alte alimente precum: morcovi, dovlecei, cartofi dulci, pepene galben și chiar caise uscate.

FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR