Categorii: Monden Vedete Romania

Ultimele clipe din viața lui Nosfe. Ce a făcut artistul din trupa Șatra Benz: „S-a dus după telefon și s-a prăbușit…”

Ies la iveală detalii halucinante cu privire la ultimele clipe ale lui Nosfe, artistul din trupa Șatra Benz. Bărbatul de 37 de ani a decedat în noaptea de sâmbătă spre duminică, la câteva ore după ce susținuse un concert cu trupa. Ce s-ar fi întâmplat pe scenă? 

Rapperul Nosfe a avut parte de momente cumplite înainte să-și dea suflarea în propria locuință. Solistului i s-ar fi făcut rău chiar din timpul concertului de sâmbătă seară, alături de trupa Șatra Benz.

Nosfe s-a simțit rău și în timpul concertului

Nosfe și-a anunțat colegii că se simte rău și s-a dat jos de pe scenă. După ce s-a simțit puțin mai bine, el a preferat să plece spre casă. Din păcate, atunci când a ajuns acasă, lui Nosfe i s-a făcut rău din nou, decedând în sufragerie. Cea care l-a găsit fără suflare a fost chiar soția lui, Mădălina.

„În timpul concertului i s-a făcut rău, s-a dat jos de pe scenă, am continuat concertul fără el. S-a dus acasă, a crezut că se simte mai bine, s-a dus să își ia telefonul din mașină și s-a prăbușit. După ce s-a dat jos de pe scenă s-a simțit rău, s-a liniștit, era totul în regulă. S-a dus acasă și acasă s-a întâmplat ce s-a întâmplat.”, au declarat membrii trupei Șatra Benz în cadrul unei emisiuni tv.

Miliardarul Umar Kamani, nuntă de 25 de milioane de dolari pe Coasta de Azur. Mariah Carey și Andrea Bocelli au întreținut atmosfera...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

A avut dureri în piept

Sâmbătă seară, Nosfe a cântat la un concert, în București, alături de Șatra Benz. În timpul spectacolului, solistul a cerut o pauză, după ce s-a plâns de dureri în piept. Prietenii lui susțin că artistul muncea până la epuizare.

„La data de 16 octombrie a.c., în jurul orei 3:26, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că, soțul acesteia a căzut în imobilul de domiciliu, din Balotești, și nu mai reacționează.

Imediat, polițiștii orașului Otopeni s-au deplasat la fața locului, pentru efectuarea activităților din competență, unde au identificat persoana în cauză, respectiv un bărbat în vârstă de 37 de ani. De asemenea, la fața locului s-a deplasat și un echipaj medical, care a constatat decesul bărbatului respectiv”, se arată într-un comunicat al Poliției Ilfov.

FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după numeroasele operații estetice! Caută tinerețea veșnică și...
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami și a apărut așa în public, dar...
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața ta?