Categorii: Monden Vedete Romania

Trecutul dureros al lui Vladimir Drăghia. ”Mâncam slănină lăsată de alții pe gratiile internatului”

Vladimir Drăghia a avut o copilărie grea. Acesta a trăit la internat timp de șapte ani și a trcut prin numeroase momente dificile.

Vladimir Drăghia a avut o copilărie grea. Actorul a vorbit despre această perioadă din viața sa într-un interviu pentru emisiunea ”Vorbește lumea”, de la Pro TV.

”Copilăria mea a fost un ciclu, care s-a tot repetat zilnic, între bazin, școală și internat. Mâncam slănină lăsată de alții pe gratiile internatului, cum se mănâncă la cămin. Numai că eu am stat șapte ani acolo. Eram șapte într-o cameră și am plecat singur… Familia la Galați. A fost alegerea mea, pentru că am fost cu înotul. Am făcut sport de performanță și ca să faci sport de performanță, nemaiavând bazin în Galați, a trebuit să merg la Brăila”, a povestit Vladimir Drăghia.

Actorul a afirmat că acum este foarte mulțumit de viața pe care o are.

Meteorologii Accuweather anunță o lună mai istorică, în România. Vreme extremă în București
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România


”Țin minte cum am desfăcut o cutie cu pate de ficat cu tâmburușul acela care e la calorifer și am mâncat-o… atât de disperat eram… Chiar sunt recunoscător acum pentru stadiul acesta în care mă aflu împreună cu familia… Sunt în fiecare zi recunoscător, știind de unde am plecat”, a mai spus el.

Actorul Vladimir Drăghia este căsătorit cu Alice Cavaleru din vara anului 2018. Cei doi au împreună o fetiță minunată, care se numește Zora. Vladimir Drăghia este cunoscut publicului telespectator și grație concursului Exatlon România, care a fost difuzat de postul de televiziune Kanal D. Actorul este câștigătorul primului sezon al competiției.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?