Categorii: Monden

Tragedia groaznică prin care a trecut Bianca Sârbu! Ce a pățit prezentatoarea de la „Dragoste fără secrete”

După ce unei concurente din show-ul TV „Dragoste fără secrete” i s-a făcut rău în emisiune, prezentatoarea Bianca Sârbu a retrăit niște clipe care i-au marcat trecutul. 

Potrivit Spynews, moderatoarea a trecut printr-o tragedie tulburătoare acum câțiva ani, atunci când soțul ei a murit chiar în fața ei.

„Când Oanei i s-a făcut rău, eu eram pe balcon. Nu am mai fost în stare de nimic pentru că primul meu soț a murit în fața ochilor mei. A căzut și nu și-a mai revenit. Când a venit ambulanța, eu nu am putut să ies de acolo. Nu am mai fost bună de nimic. Eu am întrebat continuu, am stat jos, am întrebat. A doua zi, toată lumea a fost îngrijorată în ceea ce o privește pe Oana. Eu am spus că, dacă e ceva, să mergem toți la spital. După, mi-am dat seama că și-a revenit. Și i-am spus Adelinei că, dacă e ceva, Doamne ferește, niciodată să nu riscați sănătatea ei. Nici pentru 100 de apartamente. Eu n-am mai bătut moneda pentru că cei de acasă ar fi putut să vă critice că îi este rău și voi tot stați aici”, a spus Bianca Sârbu în emisiune. 

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

 

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat