Categorii: Monden Vedete Romania

Tily Niculae a născut! Actrița a adus pe lume al doilea copil, la o clinică privată din Capitală

Tily Niculae a născut! Actrița din serialul ‘La Bloc’ a adus pe lume un băiat perfect sănătos, în plină pandemie de coronavirus.

Tily Niculae a născut! Actrița a adus pe lume al doilea copil, la o clinică privată din Capitală

Pe pagina de Instagram, Tily Niculae a publicat și primele imagini cu cel mai nou membru al familiei. Micuțul a decis să vină pe lume, joi, 26 martie, chiar de ziua tatălui său.

În urmă cu câteva zile, Tily era panicată că nu avea unde să nască, deoarece spitalul unde era programată nașterea s-a închis din cauza virusului din China. Tily Niculae a născut până la urmă la o clinică privată din Capitală.

‘L-am adus pe lume pe cel mai bun, pufos si dorit copil. De ziua sotului i-am facut cea mai mare bucurie. In urma cu 10 ani mergeam la primarie sa declaram casatorie iar pentru noi, de acum incolo, aceasta zi va avea tripla semnificatie. Cel mai nou membru al familiei, Radu – Teodor al carui nume simbolizeaza ‘Bucurie’ – ‘ Darul lui Dumnezeu’ s-a nascut sanatos si voios. 3620 kg, 52 cm’, a scris Tily Niculae, pe Instagram.

La cea de-a doua sarcină, vedeta a mărturisit că s-a luptat cu insomniile și anxietatea. În 2019, Tily Niculae povestea că ea și soțul său au avut șansa de a deveni părinți pentru a doua oară printr-o minune. Actrița a trecut prin momente dramatice, pierzând două sarcini la distanță de un an de zile.

Cea mai tunată de la mare! A defilat de 1 Mai cu talia de viespe și posteriorul de 30.000 € 😲
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat