Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Theo Rose a suferit din dragoste. ”Am zăcut plângând. Nu știam când dorm și când sunt trează”

Theo Rose a vorbit recent despre suferința în dragoste. Artista a explicat cât de mult a suferit în relațiile eșuate pe care le-a avut și cum a reușit să treacă peste momentele grele. ”Eu când am suferit n-am mâncat, n-am dormit. Am zăcut plângând. Nu știam când dorm și când sunt trează”. 

Solista este una dintre cele mai iubite și îndrăgite artiste de la noi din țară, iar vedeta a intrat în atenția fanilor săi prin prisma carismei sale, dar și a sincerității sale.

Vedeta a lansat o nouă piesă, care vorbește despre suferința în dragoste. Solista a explicat că se exprimă prin muzică, iar  decepția în dragoste a reprezentat-o în  nenumăratele ei piese.

Theo Rose, piesă despre suferința în dragoste

„Ѕрunе-і mаmă сă аm рlесаt

Сă zâmbеѕс сă n-аm uіtаt

Nu-і ѕрunе сă nu mănânс

Сă nu dоrm șі zас рlângând”, sunt versurile din refrenul piesei lui Theo Rose.

Anunţ trist despre Florin Piersic, direct din spital, de Paşte! Din păcate, nu se pune problema de externare...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea

Unul dintre internauți a întrebat-o pe artistă dacă se regăsește în povestea personajului pe care l-a jucat. Theo Rose a mărturisit că suferea atât de mult, încât nu mânca și nu dormea în perioadele în care era dezamăgită. Zăcea și plângea neîncetat.

”Eu când am suferit n-am mâncat, n-am dormit”

„Eu când am suferit n-am mâncat, n-am dormit. Am zăcut plângând. Nu știam când dorm și când sunt trează. Așa s-a manifestat la mine suferința și așa am cântat-o”, le-a mărturisit Theo Rose fanilor ei.

Theo Rose și Alex Leonte se numără printre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc. Partenerul de viață al artistei este nepotul lui Nea Mărin.

Theo Rose a vorbit anul trecut despre căsătorie și a spus că va face acest pas cu partenerul său atunci când ambii se vor simți pregătiți.

„Mama și tata au înțeles că lucrurile o să se întâmple atunci când o să simțim. Părinții mei îl iubesc pe Alex, avem 4 ani împreună. Căsătoria este doar un pas pe care noi l-am face doar atunci când condițiile care să ne permită acest lucru.”, a spus Theo în urmă cu câteva luni.

 

Gigi Becali a donat 25.000.000 de euro. Dezvăluirea a venit chiar înainte de Înviere
Scandalul care a distrus-o pe faimoasa jucătoare de tenis: tatăl ei, acuzat că a avut o relație extraconjugală și că are un...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important