Categorii: Știri Stiri externe Viral

“Tata mi-a spus să mă lansez pe OnlyFans. Acum câștig 90.000 de lire sterline”. Povestea modelului pentru adulți care lucrează ca dominatoare

Britanica tatuată Charlotte Rose este un model OnlyFans și dominatoare, câștigând bani din vânzarea de conținut explicit și abuzând bărbații prin golirea conturilor lor bancare la cerere. “Anul trecut am câștigat aproximativ 85.000 de dolari (aproximativ 73.000 de lire sterline) de pe urma OnlyFans”

Un model pentru adulți care lucrează ca dominatoare financiară a dezvăluit că sfatul tatălui ei a fost cel care a determinat-o să ia decizia profitabilă de a lansa o pagină OnlyFans.

Pe lângă faptul că împărtășește conținut exclusiv pe contul ei OnlyFans, Charlotte Rose își câștigă existența lucrând ca dominatoare financiară, unde bărbații supuși o îndeamnă să le ia banii, transmite dailystar.co.uk.

“Tata mi-a spus să mă lansez pe OnlyFans – acum câștig 90.000 de lire sterline”

Britanica tatuată a crescut în apropiere de Middlesbrough și a descris cum a postat deseori fotografii pe Instagram, dar s-a îngrijorat de judecata la care ar putea fi supusă pentru că a intrat în mod profesional în domeniul modelingului pentru adulți.

Cu toate acestea, Charlotte a dezvăluit că acest lucru s-a schimbat atunci când a fost în sfârșit încurajată de familia ei să înceapă să facă bani online.

“Anul trecut am câștigat aproximativ 85.000 de dolari”

“Postam poze în lenjerie intimă sau în bikini pe Instagram, iar acestea primeau o mulțime de like-uri și o mulțime de oameni îmi spuneau: “Când ai de gând să începi un OnlyFans? Mi-ar plăcea să o văd”, și-a amintit ea, într-un interviu pe canalul de YouTube Taboo Room.

“Tata spune doar: “Charlotte, de ce postezi toate aceste poze gratis, când ai putea face profit din asta?””.

Povestea care a făcut ocolul lumii. Ce au găsit părinții în camera fiicei lor, în locul în care micuța susținea că se...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Charlotte a acceptat că avea dreptate, dar i-a spus tatălui ei că era îngrijorată de “reputația” care ar putea urma din vânzarea de conținut picant online.

Dar, după ce a depășit în cele din urmă acest obstacol, Charlotte a subliniat că nu s-a mai uitat înapoi și că i-a plăcut să facă conținut cu conținut indecent, în care este adesea plătită pentru a-și umili adepții.

Pe lângă faptul că se distrează asumându-și un rol dominant, tânăra de 20 de ani a susținut că această mutare în carieră a fost una profitabilă.

“Anul trecut am câștigat aproximativ 85.000 de dolari (aproximativ 73.000 de lire sterline) de pe urma OnlyFans”, a sugerat ea, înainte de a preciza că această sumă a crescut la aproximativ “90.000 de lire sterline” în total.

În ciuda faptului că a câștigat aceste sume incredibile la o vârstă fragedă, Charlotte a sugerat că nu prea avea pe ce să cheltuiască banii și că spera să economisească banii câștigați de pe urma boicotării clienților pentru a o ajuta pe mama ei să se pensioneze mai devreme.

“Îi voi cumpăra o casă, va trăi o viață de lux, asta este tot ce îmi doresc”, a adăugat ea.

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR