Categorii: Știri Stiri externe

“Tactica lui Cristiano Ronaldo a funcționat” în disputa cu Man Utd, susține un expert în drept

Manchester United a confirmat, marți seară, că Cristiano Ronaldo a părăsit clubul cu efect imediat, după interviul exploziv acordat lui Piers Morgan la începutul acestei luni.  “Tactica lui Cristiano Ronaldo a funcționat” în disputa sa cu Manchester United, potrivit unui expert în drept.

Diavolii Roșii au confirmat marți seară că Ronaldo a părăsit clubul cu efect imediat, în urma interviului exploziv pe care l-a acordat lui Piers Morgan.

Prin comentariile sale bombă, jucătorul de 37 de ani a criticat proprietarii clubului, pe actualul manager Erik ten Hag, pe fostul antrenor interimar Ralf Rangnick și pe proprii săi coechipieri, tranmsite dailystar.co.uk.

“Tactica lui Ronaldo a funcționat”

Cu toate acestea, în urma plecării sale de pe Old Trafford, un expert în drept a afirmat că deținătorul de cinci ori al Balonului de Aur a obținut ceea ce și-a dorit din această situație, după ce i-a fost reziliat contractul prin consimțământ reciproc.

Mike Tremeer, partener în domeniul ocupării forței de muncă la firma de avocatură Fladgate, a explicat: “Se pare că tactica lui Ronaldo a funcționat și că comportamentul său a făcut ca United să realizeze că nu există niciun merit în a-l păstra la club împotriva dorinței sale”.

“Nu au fost făcute publice detalii despre termenii plecării sale”

“Auzisem că United analizează dacă ar putea depune o plângere legală împotriva lui Ronaldo – ceea ce părea foarte puțin probabil de la început.

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Este notoriu că este dificil să demonstrezi orice pierdere financiară care a fost suferită direct din cauza acțiunilor unui angajat în cazuri ca acesta. În plus, atenția mediatică pe care o astfel de cerere ar atrage-o ar fi probabil foarte dăunătoare pentru club și ar distrage atenția jucătorilor și managerului său. Nu au fost făcute publice detalii despre termenii plecării sale, altele decât că este de “comun acord”. Cu toate acestea, este de așteptat ca ambele părți să fi dorit certitudinea că acest lucru reprezintă un final al problemei și o “ruptură curată” între ele. Așadar, pare foarte probabil ca fiecare dintre ele să fi rezolvat orice presupuse pretenții pe care le avea împotriva celeilalte.”

Între timp, un alt avocat a adăugat că vestea că contractul lui Ronaldo a fost reziliat nu ar trebui să fie o surpriză pentru fani.

Simon Leaf, șeful departamentului de sport de la Mishcon de Reya, a comentat: “Având în vedere natura explozivă a acuzațiilor aduse de Ronaldo la adresa lui Manchester United, a directorilor și proprietarilor săi și, în egală măsură, încălcarea clară a contractului de către Ronaldo, care ar fi avut potențial dreptul ca Manchester United să rezilieze contractul lui Ronaldo pentru “abatere gravă”, acest anunț nu este o surpriză pentru nimeni.

Rămas acum fără club, Ronaldo se află în prezent cu echipa Portugaliei în Qatar, care se pregătește să înfrunte joi Ghana în meciul de deschidere al Cupei Mondiale.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat