Categorii: Monden Vedete Romania

Surpriza de care a avut parte Dana Rogoz la maternitate. ”L-a auzit toată strada”

Actrița Dana Rogoz a avut parte de o surpriză  la maternitate, a doua zi după ce a devenit mămică pentru a doua oară.

Zilele trecute, Dana Rogoz a devenit mămică pentru a doua oară. Vedeta a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, care a primit numele Lia Elena. Dana Rogoz a născut la o clinică privată din Capitală.

Din cauza pandemiei de coronavirus, Dana Rogoz nu a putut primi vizite la maternitate. Însă partenerul ei de viață, regizorul Radu Dragomir, și fiul lor, Vlad, i-au făcut o surpriză.

Soțul și fiul au venit la fereastra ei

Dana Rogoz a dezvăluit, pe contul ei de socializare, că soțul ei și fiul lor au venit să o vadă din stradă, în fața geamului de la maternitatea unde Dana Rogoz și fiica ei nou-născută sunt internate.

Anunţul momentului! Este vorba despre Florin Piersic
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea

”Au venit băieții până în dreptul ferestrei salonului nostru de la spital, să ne trimită pupicuri și să ne spună de la distanță celor 4 etaje cât de mult ne iubesc. Pe Vlad sigur l-a auzit toată strada strigând “te iubeeeeeesc, maamaaaa!!!””, a spus Dana Rogoz în mediul online, unde a postat și două fotografii cu ineditul moment.

Postarea Danei Rogoz a primit numeroase aprecieri din partea celor care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare.

Cine este Dana Rogoz

Dana Rogoz, în vârstă de 34 de ani, este o apreciată vedetă din România. Este cunoscută ca actriță și ca prezentatoare de telleviziune. La vârsta de 3 ani, Dana Rogoz a intrat în grupul Minisong, sub conducerea regretatului Ioan Luchian Mihalea. La vârsta de 9 ani, Dana Rogoz juca rolul Abramburicăi în serialul TV ”Abracadabra”, difuzat de TVR. De-a lungul anilor, vedeta a jucat în numeroase seriale de televiziune și a participat la diverse emisiuni. În anul 2007, Dana Rogoz a fost membru al juriului la concursul ”Dansez pentru tine” (”Bailando por un sueño”) din Mexic.

Simona Halep iubește din nou. Cine e bărbatul misterios care i-a luat locul lui Toni Iuruc?
FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după ce s-a afișat întâi cu logodnica și...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important