Categorii: Știri Stiri externe Viral

“Sunt fata cu căruciorul de pe un teren de golf”. Povestea tinerei care “face 500 de lire sterline în bacșișuri de la clienții cocheți”

Ayea are 25 de ani, din Florida, SUA, și lucrează ca vânzătoare de cărucioare de băuturi pe un teren de golf. Slujba s-a dovedit a fi profitabilă, deoarece câștigă sute de lire sterline în bacșișuri de la clienții bogați. “Cel mai impresionant bacșiș de până acum a fost de 400 de dolari (328 de lire sterline), iar în fiecare zi bacșișul total variază între 200 de dolari (164 de lire sterline) și 600 de dolari (492 de lire sterline)”.

Ayea are o slujbă de vis, deoarece are ocazia să lucreze afară, la soare, și primește bacșișuri impresionante de la bărbați cocheți.

Tânăra în vârstă de 25 de ani din Florida, SUA, este cărăuș de băuturi pentru un teren de golf – și îi place fiecare minut, transmite dailystar.co.uk.

“Pot face 500 de lire sterline în bacșișuri de la clienții cocheți”

Meseria de “fată de cărucior” are un moment de glorie pe TikTok, deoarece o varietate de tinere femei au împărtășit videoclipuri cu ele însele la locul de muncă.

Rolul le cere să conducă un cărucior de bar în jurul unui teren de golf și să servească băuturi jucătorilor de golf.

Bacșișul total variază între 200 de dolari și 600 de dolari

Munca este cu siguranță profitabilă și distractivă și ajută faptul că patronii lasă adesea bacșișuri bune, mulți dintre cei care vizitează terenul la care lucrează Ayea fiind multimilionari.

Ea a declarat pentru Daily Star: “Uneori, jucătorii de golf pot spune lucruri îndrăznețe, dar nu am avut niciodată pe nimeni care să fie lipsit de respect sau susceptibil. Toți sunt ca niște unchi, sincer, cel puțin cei care mă frecventează cu regularitate, iar eu am o conducere foarte bună care nu ar permite nicio prostie.”

Ayea a fost inspirată să candideze pentru acest loc de muncă după ce a văzut o altă tânără împărtășind videoclipuri pe TikTok.

Era în căutarea unei ocupații care să o țină departe de calculator și care să fie bine plătită.

“Am vrut să fac bani, dar nu să am un loc de muncă convențional de la nouă la cinci, așa că, în esență, mi-a plăcut libertatea și mi-am dat seama că aș putea să-mi plătesc cu ușurință facturile făcând acest lucru”, a explicat ea.

“Punctele culminante ale slujbei ar trebui să fie numeroasele complimente, legăturile pe care mi le fac, mediul de lucru ușor de condus și, bineînțeles, bacșișurile mari! Mai ales în timpul turneelor. Singurul minus real pentru mine este reprezentat de zilele mai lente în care bacșișurile nu sunt la fel de mari.”
Din fericire, prietenii și familia lui Ayea o susțin în ceea ce privește munca ei și sunt impresionați de bacșișurile pe care le primește.

Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de luni
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Ea a adăugat: “Mama mea a fost atât de mândră când am primit primul meu bacșiș de 100 de dolari (82 de lire sterline).”

Cel mai impresionant bacșiș de până acum a fost de 400 de dolari (328 de lire sterline), iar în fiecare zi bacșișul total variază între 200 de dolari (164 de lire sterline) și 600 de dolari (492 de lire sterline).

Este important de reținut că bacșișurile pot fluctua de la o zi la alta, dar sunt în mod constant foarte bune.

În timp ce pe TikTok s-ar putea să vedeți fete cu cărucior care fac mii de dolari pe zi, acest lucru nu este realist pentru majoritatea dintre ele.

În unele zile, bacșișurile lui Ayea pot fi de doar 75 de dolari (61 de lire sterline), ceea ce poate fi o lovitură destul de grea.

Ayea are, de asemenea, licența de agent imobiliar și se folosește de acest loc de muncă pentru a se întreține până când piața imobiliară se îmbunătățește.

Ea își petrece zilele aprovizionându-și căruciorul cu băuturi răcoritoare, băuturi alcoolice, gheață și gustări pentru jucătorii de golf însetați, pe care le servește membrilor în timp ce aceștia joacă.

Bomba brunetă este încântată de cât de profitabilă se dovedește a fi această slujbă și de modul în care o ajută să-și finanțeze stilul de viață.

“Mi-ar plăcea ca mai multe fete să conștientizeze această meserie, pentru că înainte de a o face eu nici nu știam că există”, a împărtășit ea.

“De asemenea, în America, cluburile de golf sunt, de obicei, un loc unde nu vezi multe persoane de culoare, dar cred că mai multe femei de culoare ar trebui să candideze pentru acest post, pentru că jucătorilor de golf le place să vadă incluziunea!”.

FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR