Categorii: Știri Stiri externe Viral

Steven Seagal a vizitat închisoarea Olenivka din Ucraina, după ce o explozie a ucis cel puțin 50 de prizonieri. Ce spune armata ucraineană

Actorul Steven Seagal, un susținător vocal al lui Vladimir Putin, s-a prezentat la o tabără de prizonieri controlată de Rusia … locul unei explozii pe 29 iulie care a măcelărit cel puțin 50 de prizonieri ucraineni. Au apărut fotografii cu Seagal stând în interiorul închisorii distruse și așezat pe o bancă examinând niște schije. De asemenea, există și o imagine în care starul în vârstă de 70 de ani vorbește cu prizonierii ucraineni printre gratiile de metal.

Vizita la închisoarea controlată de Rusia din Olenivka, Ucraina, a avut loc la doar câteva zile după ce o explozie a ucis cel puțin 50 de persoane acolo, pe 29 iulie. În momentul exploziei, închisoarea adăpostea sute de prizonieri ucraineni.

După cum a relatat Mail Online, armata ucraineană a susținut că Rusia a “planificat în mod deliberat” transferul unor prizonieri în noi spații înainte de explozie. Aceștia au sugerat că este o dovadă a “naturii planificate a acestei crime și a comiterii ei de către partea rusă”. Cu toate acestea, Rusia susține că Ucraina a ordonat atacul pentru a-i împiedica pe prizonieri să dea informații răpitorilor lor.

Seagal are o relație specială cu Rusia

Ca și cum nu ar fi suficient de strident, Seagal, care este un susținător vocal al președintelui rus Vladimir Putin, a avut interdicție de a intra în Ucraina timp de cinci ani în 2017, după ce Putin i-a acordat cetățenia și i-a înmânat personal pașaportul rusesc în 2016, după ce a susținut vocal anexarea Crimeei de către Rusia.

De asemenea, el l-a lăudat pe Putin pentru că este “unul dintre cei mai mari lideri mondiali, dacă nu cel mai mare lider mondial, în viață astăzi”. Sprijinul său față de Rusia a creat controverse în rândul americanilor, care l-au considerat o trădare față de Statele Unite.

Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

Starul din “Hard to Kill” s-a mutat la Moscova după ce i s-a acordat cetățenia rusă, păstrându-și în același timp cetățenia americană. În mai 2018, el a fost numit trimis special al Rusiei în SUA.

Actorul s-a alăturat unui partid rus pro-Kremlin

El s-a alăturat oficial unui partid rus pro-Kremlin în mai 2021.

În momentul în care Rusia plănuia un atac asupra Ucrainei, tatăl a șapte copii ar fi finalizat vânzarea fermei sale din nordul Californiei, deținută de aproape 20 de ani. În februarie, el a declarat pentru Fox News despre război: “Cei mai mulți dintre noi au prieteni și rude în Rusia și Ucraina”.

El a adăugat: “Le privesc pe amândouă ca pe o singură familie și cred cu adevărat că este vorba despre o entitate exterioară care cheltuiește sume uriașe de bani pe propagandă pentru a provoca cele două țări să fie în dezacord una cu cealaltă.”

 

FOTO. Serena Williams și Maria Sharapova, rivalele Simonei Halep, apariții fenomenale la MET Gala! Imagini wow și cu alte vedete
FOTO. Cea mai sexy atletă face avere din pozele cu ea! Din banii pe care îi face din sport ar fi muritoare...
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”