Categorii: Monden Vedete internationale

Soția lui John Travolta a murit! Kelly Preston avea 57 de ani și suferea de cancer la sân

John Travolta este în doliu! Soția lui, Kelly Preston, a decedat la vârsta de 57 de ani, după ce ani buni s-a luptat cu o boală grea.

Actrița fusese diagnosticată cu cancer la sân de mai bine de doi. Din păcate, boala a răpus-o în cele din urmă. Cel care a anunțat moartea ei a fost chiar celebrul actor John Travolta, care a scris pe rețelele de socializare despre acest eveniment tragic.

Soția lui John Travolta a murit

Kelly Preston a lăsat în urmă doi copii: Ella (20 de ani) și Benjamin (9 ani).

‘În dimineața zilei de 12 iulie 2020, Kelly Preston, o soție și o mamă iubită, a decedat după ce timp de doi ani a luptat cu cancerul la sân. Ea a ales să își țină lupta cu boala departe de ochii publicului, era sub tratament de mai mult timp, fiind susținută de familie și prieteni. Ea a fost un suflet luminos, frumos și iubitor, căruia i-a păsat de ceilalți și care a adus viață în orice lucru în care s-a implicat. Familia cere înțelegere și intimitate în această perioadă’, au declarat reprezentanții oficiali ai familiei, potrivit people.com.

Mesajul trist scris de John Travolta

John Travolta a scris un mesaj înduioșător despre soția care a decedat.

‘Cu inima grea vă informez că frumoasa mea soție, Kelly, a murit la doi ani de când a început lupta cu cancerul la sân. A luptat într-un mod foarte curajos, cu iubire și susținerea multor oameni. Eu și familia mea vom fi recunoscători tuturor doctorilor care s-au implicat și care ne-au ajutat.

Fiartă pe 700.000 de euro! Ce a putut să facă Bianca Drăgușanu, de mână cu Bădălău
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Dragostea lui Kelly va rămâne mereu în amintira noastră. Îmi voi lua ceva timp pentru a fi alături de copiii mei care și-au pierdut mama, așa că îmi cer iertare dacă nu veți ști de noi o perioadă. Dar să știți că vă vom simți sprijinul și dragostea în acest proces al vindecării’, a scris actorul pe Instagram.

FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după ce s-a afișat întâi cu logodnica și...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important