Categorii: Monden Vedete internationale

Șocant: ce s-a descoperit la autopsia completă a lui Whitney Houston

Whitney Houston a decedat la 48 de ani pe 11 februarie 2012, după ce s-a înecat în cada unui hotel din Los Angeles.

Autopsia celebrei soliste a scos la iveală detalii cutremurătoare despre cea care a încântat zeci de mii de oameni cu vocea sa.

Șocant: ce s-a descoperit la autopsia completă a lui Whitney Houston

Potrivit mirror.co.uk, trupul lui Whitney Houston era acoperit de cicatrici și răni. În plus, cântăreața avea 11 dinţi lipsă, o perucă cusută de păr şi nu mai avea deloc sprâncene.

Medicii legiști au concluzionat că moartea vedetei a fost înecare accidentală cauzată de probleme cu inima şi consum de cocaină. Mai mult de atât, Whitney Houston avea probleme mari la inimă, ea având o arteră blocată în proporţie de 60%.

Înainte de a muri, Whitney s-a plâns că o doare gâtul și a mers să facă o baie fierbinte. Cea care a găsit-o fără suflare a fost asistenta ei personală. În braț, avea o urmă mare de ac.

Îl recunoşti? Da, e chiar EL! Suferinţa şi-a pus amprenta pe chipul său
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea

Apropiații săi au declarat că Whitney Houston era dependentă de droguri și alcool.

Bobbi Kristina, singurul copil al artistei, a avut parte de același sfârșit tragic. Tânăra a suferit enorm după pierderea mamei sale și a început să consume substanțe interzise.

Bobbi Kristina a murit la vârsta de 22 de ani, în iulie 2015. Fiica lui Whitney Houston a stat în comă aproape jumătate de an, după ce a fost găsită fără cunoștință în cadă, pe 31 ianuarie 2015.

Sursa: Mirror.co.uk

FOTO. Mădălina Ghenea, despărțire oficială bombă de iubit chiar în ziua de Paște! Românca a rupt tăcerea despre relația intimă cu milionarul
FOTO. Andreea Prisăcariu, imagine controversată, în costum de baie, în Vinerea Mare! Rebela tenisului românesc și-a etalat formele: „Obsessed”
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important