Categorii: Monden Vedete Romania

Smiley, despre proiectele anulate în perioada de criză din cauza coronavirusului. „Nu e ușor pentru nicio industrie să supraviețuiască acestor vremuri”

Smiley a vorbit despre proiectele anulate din cauza pandemiei de coronavirus din România. Activitatea artiștilor este total dată peste cap în această perioadă de criză.

Pandemia de coronavirus a afectat activitatea în multe domenii, inclusiv în bresla artiștilor din showbiz-ul românesc. Smiley a explicat că este o perioadă foarte grea pentru toată lumea.

„Nu e ușor pentru nicio industrie să supraviețuiască acestor vremuri, cu atât mai puțin industriei evenimentelor. S-au anulat toate evenimentele, toate concertele, s-au închis spațiile comerciale, s-au limitat interacțiunile, este o perioadă foarte grea din care sper să ieșim cu toții, cu bine, cât mai repede”, a declarat Smiley pentru libertatea.ro.

Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea

”Încercăm să găsim soluții împreună cu radiourile și televiziunile din România, alături de Ministerul Culturii, alături de toate entitățile de drepturi de autor pentru a susține artiștii, producătorii, compozitorii, organizatorii de evenimente, întreaga industrie, de fapt. Am credința că oamenii au în interiorul lor capacitatea de a se adapta și de a se ridica după ce trece greul”, a adăugat artistul.

Gigi Becali a donat 25.000.000 de euro. Dezvăluirea a venit chiar înainte de Înviere
Scandalul care a distrus-o pe faimoasa jucătoare de tenis: tatăl ei, acuzat că a avut o relație extraconjugală și că are un...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important