Categorii: Monden Vedete Romania

Simona Pătrulească face dezvăluiri de cuplu. Cum a început povestea de dragoste cu soțul ei

Vedeta de televiziune Simona Pătruleasa a scos la iveală amănunte mai puțin știute din povestea de dragoste cu partenerul ei de viață.

Prezentatoarea de televiziune Simona Pătruleasa a dat amănunte despre poveste de dragoste pe care o trăiește cu Sabin Ivanof, împreună cu care are o fetiță pe nume Ingrid.

”Ne-am cunoscut în urmă cu 15 ani. Sabin mi-a spus că m-a văzut dimineaţă la jurnal unde prezentam, la o altă televiziune, rubrica de sport. A făcut rost de numărul meu, a început să-mi trimită flori, m-a sunat. De văzut ne-am văzut după şase luni, eram reticentă în a-l întâlni. Dar am vorbit la telefon şi am acceptat invitaţia la o îngheţată după acest timp. De atunci nu ne-am mai despărţit niciodată”, a dezvăluit Simona Pătruleasa într-un interviu pentru okmagazine.ro.

Cum trec pentru discuțiile din cuplu

Prezentatoarea știrilor de la Kanal D a explicat și cum trec ea și partenerul său de viață peste discuțiile inerente din cuplu.

Bucurie mare în showbiz ❤️ ❤️ Fosta asistentă de la Acces Direct este însărcinată pentru prima oară
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

”Când eram mai tânără, pe la douăzeci, treizeci de ani, eram destul de energică, mă enervam uşor, mă certam uşor. În timp, mi-am dat seama că poţi să te cerţi de la o furculiţa care e pusă greşit, de la un pahar care nu e suficient de lustruit, de la un gunoi care nu a fost dus la timp.

Nu mă mai enervez de la lucrurile astea, mi-am dat seama că o discuţie în contradictoriu nu trebuie dusă la extrem, e de evitat să arunci cuvinte pe care apoi să le regreţi. E bine să discuţi cu calm. De foarte mulţi ani nu mă mai cert, nici Sabin nu e o fire certăreaţă. Suntem într-un echilibru, nu ne plac gălăgia şi stresul unui conflict”, a spus ea.

Care a fost cel mai greu moment din viața lor

Simona Pătrueasa a mărturisit că cel mai greu momet din viața ei și a soțului ei a fost cel în care li s-a spus că nu pot avea copii.

”Cel mai greu a fost când ni s-a spus că nu vom putea fi părinţi niciodată şi să ne gândim să adoptăm. Acela a fost cel mai dificil moment, dar l-am traversat cu brio pentru că Sabin m-a încurajat permanent, mi-a spus că vom avea unul sau doi copii, câţi vreau. Şi eu i-am spus că voi fi mamă sigur şi uite că s-a întâmplat”, a precizat vedeta de televiziune.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?