Categorii: Monden Vedete Romania

Simona Gherghe dă detalii despre vacanța petrecută pe litoralul românesc. ”Am mâncat numai acolo unde chelnerii purtau mască”

Vedeta de televiziune Simona Gherghe a profitat de relaxarea măsurilor impuse de pandemia de coronavirus și a petrecut o scurtă vacanță la mare, alături de familia sa.

Simona Gherghe a mers o săptămână pe litoralul românesc, împreună cu partenerul său de viață și cei doi copii ai lor.

Vedeta de televiziune a vorbit despre cum s-au descurcat în vacanță și cum s-au protejat.

”După cum foarte bine știm, sunt o mulțime de oameni în societatea noastră care nu cred în existența acestui virus și care ar face orice să ne înfiereze unii pe alții.

Ne-am gândit foarte mult dacă să plecăm în vacanță, tocmai pentru că este situația care este și atunci nu știam dacă nu ar fi mai simplu să stăm acasă, pentru că acasă măcar știi ce dezinfectezi, ce produse folosești. Știi că totul este foarte curat”, a declarat Simona Gherghe la Antena Stars, potrivit spynews.ro.


Vedeta a fost atentă la fiecare detaliu legat de protecția împotriva coronavirusului.

”Mi-am dorit și să îi duc pe cei mici o săptămână la mare și înainte să plecăm am făcut o prospecție foarte serioasă și o documentare foarte serioasă, să mă asigur că locul unde mergem este unul foarte curat, iar oamenii sunt foarte responsabili precum noi. Am plecat, nu fără emoții, în 2 Mai pentru că m-am gândit că nu este atât de aglomerat, ca o stațiune mare.

Și bine am făcut că am mers acolo. Am folosit masca de câte ori am considerat, în toate locurile aglomerate, adică inclusiv dacă mergeam la barul de la plajă, ne puneam masca. Am mâncat numai acolo unde chelnerii purtau mască”, a adăugat aceasta.

Florin Piersic, internat în stare gravă la Terapie Intensivă! Infecția s-a extins, iar actorul ar putea fi transferat la Viena 😲
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

A trecut prin momente dificile înainte de a rămâne însărcinată

Simona Gherghe este căsătorită, din anul 2017, cu Răzvan Săndulescu. Cuplul are doi copii, o fetiță, care se numește Ana Georgia, și un băiețel, Vlad Ioan.

Până să devină mamă, însă, vedeta de televiziune a trecut prin momente dificile. Ea a mărturisit că a făcut tratamente și că s-a gândit chiar să recurgă la fertilizarea in vitro.

„La prima sarcină, da, am urmat un tratament de stimulare ovariană”, a scris Simona Gherghe la un InstaStory.

„Am rămas însărcinată după mai bine de un an și jumătate de tratament. Și s-a întâmplat când mă hotărâsem să apelez la fertilizarea in vitro…”, a adăugat ea.

Întrebată despre eventualitatea de a avea al treilea copil, Simona Gherghe a răspuns categoric:

„Nu! Suntem în formulă completă!”.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Cum poți stinge martorul pentru sonda Lambda? Ce alte probleme indică „check engine”?