Categorii: Monden Vedete Romania

Simona Gherghe a ajuns cu fetița la doctor. Surpriza neplăcută de care a avut parte

Fosta prezentatoare de televiziune Simona Gherghe a ajuns de curând cu fiica ei la spital. Aceasta a avut parte de o surpriză mai puțin plăcută.

Simona Gherghe a mers cu fiica sa, Ana Georgia, la medic. pe contul său de socializare, fosta moderatoare a emisiunii ”Acces Direct”, de la Antena 1, a postat o fotografie în care fetița sa apare cu o mască de protecție pe față, în timp ce aștepta să intre la medic.

Simona Gherghe a profitat de ocazie pentru a le transmite internauților un sfat, și anume să le pună măști copiilor, dat fiind că la medic a auzit foarte multe persoane tușind.

Simona Halep iubește din nou! Primele imagini cu bărbatul care l-a înlocuit pe Toni Iuruc. „Tu și eu, este dragoste pe viață”
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare


”Ana, așteptând să intre la doctor. Bine ar fi fost să poarte toți copiii câte o mască… am auzit un recital de tuse”, este mesajul transmis de Simona Gherghe în mediul online.

Simona Gherghe este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de televiziune din țara noastră. Vedeta s-a căsătorit, în luna mai a anului 2017, cu Răzvan Săndulescu. În aceeași lună a anului 2017 a venit pe lume și fetița cuplului, Ana Georgia. Vedeta a confirmat în data de 29 noiembrie 2018, că este însărcinată cu cel de-al doilea copil. În data de 9 mai, Simona Gherghe a adus pe lume cel de-al doilea copil, un băiețel care a primit numele Vlad Ioan.

FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după numeroasele operații estetice! Caută tinerețea veșnică și...
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami și a apărut așa în public, dar...
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața ta?