Categorii: Monden Vedete Romania

Simina Loica, fostă concurentă la Puterea Dragostei, a rupt tăcerea despre relația cu tatăl fiului său. „Sincer, îmi este puțin teamă”

Simina Loica, fostă concurentă la Puterea Dragostei, a dezvăluit în ce relații este acum cu tatăl băiatului ei, la un an de la despărțire. Bruneta a vorbit deschis despre asta, pe rețelele de socializare. Deși nu mai formează un cuplu, Simina Loica și Alex Zănoagă nu au rupt legătura.

Simina Loica și Alex Zănoagă s-au separat în urmă cu mai bine de un an, încă cei doi foști soți continuă să aibă o relație apropiată de dragul fiului lor, Dominic.

Simina Loica, fostă concurentă la Puterea Dragostei, a rupt tăcerea despre relația cu tatăl fiului său

„Nu mai țin la el, relația noastră s-a stins înainte cu un an, înainte să ne despărțim. Dar îl respect și avem o legătură ok pentru o bună creștere a lui Dominic.”, a declarat fosta concurentă de la ‘Puterea Dragostei’, pe contul ei personal de Instagram.

În prezent, bruneta și-a refăcut viața cu Alexandru Bobicioiu, un alt fost concurent de la ‘Puterea Dragostei’

Sincer îmi este puțin teamă, chiar dacă nu am venit pe Instagram să mă vait, mi-a fost puțin greu. Dar a meritat și pentru Domi aș mai face asta în fiecare zi din viața mea. Legat de un al doilea bebe, Dumnezeu știe ce a pregătit pentru mine”, a mai scris bruneta, în mediul online.

Locul de basm din România pe care puțini turiști îl știu. Ascunde un mare secret, cunoscut doar de câțiva oameni
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Bruneta s-a iubit și cu Jador

Simina Loica și Jador s-au cunoscut în sezonul 2 ‘Puterea dragostei’ și au fost împreună pentru o scurtă perioadă de timp. După ce s-au despărțit, solistul a suferit enorm după Simina și chiar a plâns de nenumărate ori în emisiunea ‘Puterea dragostei’.

În urmă cu ceva timp, bruneta mărturisea că legătura lor nu a fost atât de strânsă precum a crezut cântărețul de manele.

„A fost din partea lui, în capul lui, o relație cu mine, dar nu a fost o relație. Nu știu ce și-a dorit, dar nu s-a întâmplat”, a declarat Simina, într-o emisiune tv.

„Am ajuns unde am ajuns datorită mie, nu datorită lui! El cântă! Bravo lui! Să facă câți mai mulți bani, să scoată cât mai multe melodii frumoase. Ce a fost a fost”, a mai adăugat ea.

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR