Categorii: Știri Stiri externe Viral

Simba, iedul cu cele mai lungi urechi din lume. “A devenit atât de popular, încât chiar şi o personalitate renumită ar fi avut nevoie de 25-30 de ani pentru a ajunge la aceeaşi notorietate”

Un ied cu urechile extraordinar de lungi a devenit vedetă mediatică în Pakistan, proprietarul acestuia susținând că deține un record mondial care ar putea sau nu să existe. Proprietarul lui Simba spune că urechile animalului sunt un record și a contactat Guinness World Records. Simba este încă în creștere, ceea ce înseamnă că urechile sale ar putea deveni și mai lungi.

Simba s-a născut luna trecută cu urechile uimitor de lungi, care au ajuns să atingă 54 cm.

Crescătorul lui Simba, Mohammad Hasan Narejo, spune că a contactat Guinness World Records pentru a vedea dacă animalul său poate fi inclus ca fiind puiul de capră cu cele mai lungi urechi din lume, deși pe site-ul organizației nu apare o categorie pentru ” ieduțul cu cele mai lungi urechi din lume”, potrivit BBC.

Ieduțul cu cele mai lungi urechi din lume

Narejo a declarat: “La doar 10-12 zile după naştere, el apăruse deja în presa naţională şi internaţională şi a câştigat un concurs de frumuseţe“, a declarat, cu mândrie, Mohammad Hasan Narejo.

“După 30 de zile, devenise atât de popular, încât chiar şi o personalitate renumită ar fi avut nevoie de 25-30 de ani pentru a ajunge la aceeaşi notorietate”, a adăugat el.

Imagini demențiale cu prezentatorul PRO TV: s-a cherchelit, a făcut show, iar finalul e fabulos!
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

“Recităm versete din Coran şi suflăm peste capul lui pentru a alunga deochiul”

Urechile lui Simba sunt atât de lungi încât Narejo trebuie să le plieze pe spate pentru a împiedica capra să stea pe ele. De asemenea, el a conceput un ham pentru ca Simba să poată purta urechile în jurul gâtului.

Narejo se teme de atenția pe care Simba a atras-o – inclusiv din partea crescătorilor rivali – și a recurs la rugăciune și la tradiție pentru a încerca să se ferească de orice rea voință.

“Recităm versete din Coran şi suflăm peste capul lui pentru a alunga deochiul. Conform unei îndelungate tradiţii moştenite de la strămoşii noştri, am legat un fir negru în jurul lui, care este fortificat prin versetele Coranului”, a dezvăluit proprietarul animalului.

Narejo intenționează să îl crească pe Simba ca armăsar pentru a promova imaginea Pakistanului ca națiune de top în creșterea caprelor. “Numele de Simba din Pakistan trebuie să cutreiere întreaga lume”, a spus el.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
Polițiștii raportează alte echipajele de polițiștii pe Waze? Un ofițer răspunde – VIDEO