Categorii: Monden Știri Stiri externe Vedete internationale Viral

Shakira uimește într-o rochie nud acoperită cu diamante după despărțirea de Gerard Pique

Cântăreața columbiană, în vârstă de 45 de ani, a pozat pentru campania Burberry The Night Before, după ce s-a despărțit în iunie de fotbalistul Gerard Pique, în vârstă de 35 de ani. Shakira se mândrește într-o rochie din tul pur, încrustată în cristale. Fanii artistei au putut să observe că aceasta a slăbit mult în ultima perioadă

Cântăreața a împărtășit pe Instagramul ei o fotografie cu designerul britanic Burberry în colaborare, în care Shakira este văzută purtând o rochie transparentă din tul care îi expune ținuta și curbele interioare.

În imagine, Shakira poartă în interior un body din tul cu semnătura Burberry și l-a asortat cu o rochie cu guler înalt înfrumusețată cu strasuri pentru a finaliza look-ul. Cântăreața columbiană promovează noua colecție ‘The Night Before’ a brandului și arată eteric în ea.

Shakira a optat pentru un machiaj subtil

Cântăreața Hips Don’t Lie a accesorizat look-ul cu cercei mari din pietre de rinocer, pe care i-a asortat cu brățări din aur. Ea a purtat, de asemenea, o geantă Burberry pentru a da o notă de farmec ținutei sale șic, în timp ce a purtat o coadă de cal înaltă și elegantă pentru a completa look-ul.

În ceea ce privește machiajul, Shakira a optat pentru un machiaj subtil, cu un smokey glam auriu moale pe ochi și buze nude.

Shakira se va muta în Florida

Au fost împreună timp de 12 ani și au doi fii, dar ea se menține optimistă în ceea ce privește viitorul.

La începutul acestei săptămâni, Shakia și Gerard au confirmat că au semnat un acord de custodie a copiilor, care îi va evita să se războiască în instanță.

Vedeta pop columbiană se va muta în Florida împreună cu fiii Milan, în vârstă de nouă ani, și Sasha, în vârstă de șapte ani, la începutul noului an, după ce a ajuns la un acord cu fotbalistul recent retras.

Pique a izbucnit în lacrimi sâmbătă, pe stadionul Camp Nou din Barcelona, în timpul unui discurs emoționant de adio după ce s-a retras din fotbal.

Declarație semnată “Shakira și Gerard”

Cuplul a dat publicității o declarație – semnată “Shakira și Gerard” – ieri după-amiază, în urma unei întâlniri maraton de 12 ore cu avocații lor, care s-a încheiat la primele ore ale dimineții.

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

“Am semnat un acord care garantează bunăstarea copiilor noștri și care va fi ratificat în instanță ca parte a unei simple proceduri formale”, au spus ei.

“Singurul nostru obiectiv este de a le oferi cea mai mare siguranță și protecție și avem încredere că intimitatea lor va fi respectată. Apreciem interesul manifestat și sperăm că copiii își pot continua viața cu intimitatea necesară într-un mediu sigur și calm.”

Se înțelege că dorința Shakirei de a se muta în orașul în care locuia și unde se află o parte din familia ei a fost principalul punct de blocaj în eșecul precedent al cuplului de a ajunge la o înțelegere extrajudiciară.

Întâlnirea s-a încheiat cu un acord care a ridicat principalul obstacol în încercările continue ale cuplului de a ajunge la o înțelegere extrajudiciară.

Discuțiile au avut loc luni după-amiază la fosta lor casă de familie din Esplugues de Llobregat, la periferia Barcelonei. Potrivit presei locale, nu s-au încheiat decât la primele ore ale dimineții de marți. Cei doi au anunțat că s-au despărțit în luna mai, în urma unor afirmații neconfirmate că Pique o înșela pe partenera sa de lungă durată cu o femeie mai tânără.

Despărțirea Shakirei de Pique, după o relație de 11 ani, a devenit telenovela verii în Spania și în alte țări, în timp ce carierele lor au fost puse în plan secundar față de relatările zgomotoase despre viața lor privată.

Sâmbătă, Pique a fost filmat în timp ce o săruta și o îmbrățișa pe noua sa iubită, Clara Chia, în tribunele stadionului Barcelonei, după emoționantul său omagiu de adio.

Shakira a părut să îl atace pe fostul ei iubit într-un nou cântec pe care l-a lansat luna trecută, intitulat Monotonia, cu referiri la “narcisismul” și atitudinea “rece ca de Crăciun” a bărbatului de care se desparte.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat