Categorii: Monden Vedete Romania

Sfaturile pe care Iancu Sterp le-a primit de la mama sa. ”I-am spus să nu își bată joc de fete”

Geta Sterp, mama lui Iancu Sterp, unul dintre concurenții de la ”Survivor România”, a explicat ce sfaturi i-a dat fiului ei în ceea ce privește fetele.

Mama lui Iancu Sterp, unul dintre concurenții din echipa Războinicilor de la show-ul ”Survivor România”, a vorbit despre relația pe care o are cu fiul ei. Aceasta a mărturisit că l-a sfătuit să nu facă amor înainte de căsătorie.


”Îmi cunosc foarte bine copilul. Nu joacă la două capete! Are acasă iubită și o respectă. Este adevărat, Iancu e glumeț, dar știe unde să se oprească. Vom vedea ce se va întâmpla, cert este că eu mereu am stat cu gura pe el și l-am sfătuit.

I-am spus să nu își bată joc de fete. Să nu facă sex, știți, cu ele înainte de căsătorie, pentru că este păcat și nu e bine. Eu așa văd lucururile și așa am dorit să îl educ și pe el”, a declarat Geta Sterp, potrivit wowbiz.ro.


Ce spune despre iubita fiului ei

Mama lui Iancu Sterp a făcut declarații și despre iubita lui Iancu Sterp, Denisa.

”Are cu opt ani mai mult, asta nu este bine. Nu se potrivește pe la noi prin Hațeg. Dar e alegerea lui, a venit cu ea la noi de vreo două ori, este o fată cuminte, frumoasă, dar…vom vedea”, a spu femeia.

Meteorologii Accuweather anunță o lună mai istorică, în România. Vreme extremă în București
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Surorile lui Iancu Sterp au completat imediat:

”Mama are concepții mai învechite, nora trebuie să fie ca ea, să muncească de seara până dimineața în gospodărie, să fie dedicată numai familiei și mai puțin părții sociale, așa cum este acum, în zilele noastre”.

Iancu, la un pas de marea finală de la ”Survivor România”

Iancu Sterp se află printre cei patru concurenți care se vor lupta pentru a-și câștiga unul dintre ultimele două locuri din marea finală de la ”Survivor România”. Calificați deja în finală sunt Emanuel și Lola, din echipa Războinicilor. Iancu se va lupta cu Cezar Juratoni, Elena Ionescu și Emy Alupei, din echipa Faimoșilor, pentru a accede în finala competiției.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?