Categorii: Monden Știri Stiri Romania Vedete Romania

Șerban Huidu face dezvăluiri incredibile. Ce s-a întâmplat între el și Marian Godină în urma accidentului în care a fost implicat prezentatorul TV

Șerban Huidu a povestit ce s-a întâmplat între el și polițistul Marian Godină în ziua în care prezentatorul de televiziune a făcut accident de mașină.

Trei oameni și-au pierdut viața în urma accidentului provocat de Șerban Huidu cu ani în urmă. În urma tragediei din 16 octombrie 2011, prezentatorul tv a declarat că a fost transportat la spital chiar de polițistul Marian Godină. „După ce-am avut accidentul de mașină, cel cu victime, am stat acolo, la locul accidentului. Și la un moment dat a venit un polițist care m-a dus la spital. Și polițistul tot drumul, mi-a zis, hmmm… Și, la un moment dat, n-am mai putut și i-am zis: „Ia, mă, scoate pistolul, pune-l în cap și împușcă-mă!”. El era Godină. Credea că sunt beat, că vorbeam greu”, a spus Șerban Huidu, potrivit realitatea.net.


De altfel, în urmă cu ceva timp, Marian Godină scria pe contul său de Facebook: „Am primit misiunea de a-l duce pe Şerban Huidu la Spitalul Județean Braşov pentru a-i recolta probe. (…) Nu l-am jignit, dar i-am adresat lui Şerban vorbe grele. Era oricum în stare de şoc, iar eu, în prostia mea, m-am găsit să-i țin predici. (…) Şerban mi-a zis să-l împuşc. Am reacționat la fel de idiot şi i-am spus că probabil aş face-o, dacă legea mi-ar permite”.

Cum a trecut soția lui Șerban Huidu peste accidentul de mașină provocat de acesta

Anunţ trist despre Florin Piersic, direct din spital, de Paşte! Din păcate, nu se pune problema de externare...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea

Cristina Huidu este manager de vânzări la o agenție de turism, mama a doi copii adolescenți și soția omului de televiziune Șerban Huidu.

Cristina a comentat, într-un recent interviu, despre accidentul de mașină pe care l-a provocat soțul său, Șerban Huidu, în octombrie 2011, în Timișu de Sus.

”Din păcate subiectul era extrem de dureros pentru foarte multe familii și a fost greu de gestionat. Principala noastră preocupare a fost atunci pentru copii. Ei erau cu noi în mașină, dar nu și-au dat seama foarte bine de ce se întâmpla. S-au speriat pentru că au fost luați de lângă noi, duși la spital; a fost greu.  Impactul psihologic a fost mare atunci și ne-a luat ceva timp să trecem peste el”, a declarat Cristina Huidu.

Gigi Becali a donat 25.000.000 de euro. Dezvăluirea a venit chiar înainte de Înviere
Scandalul care a distrus-o pe faimoasa jucătoare de tenis: tatăl ei, acuzat că a avut o relație extraconjugală și că are un...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important