Categorii: Monden Vedete Romania

Schimbările pe care relația cu Adrian Brâncoveanu le-a adus în viața Andreei Marin. ”M-am cunoscut într-un fel care m-a provocat”

Andreea Marin a făcut declarații despre relația cu iubitul ei, Adrian Brâncoveanu.

Andreea Marin s-a căsătorit prima oară în anul 1995, la vârsta de 21 de ani, cu Cristian Gheorghiță. Cei doi au divorțat după trei ani de mariaj. În anul 2005, Andreea Marin a început povestea de dragoste cu celebrul Ștefan Bănică Junior, cu care s-a căsătorit un an mai târziu, în mare secret, în America. Cei doi au împreună o fiică, Violeta. Andreea Marin și Ștefan Bănică Junior au anunțat că divorțează în ianuarie 2013. Ulterior, Andreea Marin s-a căsătorit cu medicul turc Tuncay Ozturk. Cei doi au divorțat după trei ani de căsnicie, în anul 2016. De câțiva ani, Andreea Marin formează un cuplu cu Adrian Brâncoveanu.

Într-un interviu pentru clickpentrufemei.ro, Andrea Marin a explicat prin ce schimbări a trecut de când are o relație cu Adrian Brâncoveanu. ”Mi-am redescoperit feminitatea, m-am cunoscut într-un fel care m-a provocat şi m-a ajutat să mă înţeleg mult mai profund”, a afirmat ea. ”Este dintr-un sat de lângă Focşani şi da, contează foarte mult că ne potrivim în multe privinţe. Avem aceleaşi preferinţe şi pasiuni asemenea, precum şi principii de viaţă comune”, a adăugat vedeta.

În ultima perioadă de timp, Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu au petrecut mult timp împreună, iar acest lucru a fost benefic pentru relația lor, mărturisește fosta zână a surprizelor. ”Am petrecut mult mai mult timp şi am fost amândoi voluntari în Campania Preţuieşte Viaţa, am făcut umăr lângă umăr convoaie umanitare şi asta ne-a ajutat să descoperim noi valenţe ale relaţiei noastre. A fost o perioadă benefică pentru noi. Chiar şi acasă, am descoperit că ne place să facem noi lucruri împreună şi e minunat să simţi astfel”, a mai spus ea.

BREAKING | Primele imagini cu Florin Piersic transportat la Institutul Matei Balș din Capitală, cu un avion SMURD
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

Andreea Marin, declarații despre fiica sa

Andreea Marin a vorbit și despre fiica sa, Violeta, despre care spune că seamănă foarte mult cu ea.

”Seamănă foarte mult cu mine, recunosc. Mă recunosc în Violeta de parcă m-aş uita în urmă şi m-aş întoarce în timp…”, a afirmat vedeta.

”Eu am educat-o pe Violeta să vadă mama din mine, şi nu omul de televiziune, pentru ea nu sunt o „vedetă“, nu sunt nici pentru mine măcar. Suntem oameni cu picioarele pe pământ şi vreau să crească sănătos şi echilibrat”, a completat aceasta.

FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după Revoluție l-a marcat pe fiul lui Nicolae...
FOTO. Serena Williams și Maria Sharapova, rivalele Simonei Halep, apariții fenomenale la MET Gala! Imagini wow și cu alte vedete
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”