Categorii: Monden Vedete Romania

Schimbare radicală de look pentru Adelina Pestrițu. ”Am făcut-o!!!!”

Adelina Pestrițu a făcut o schimbare radicală de look. Vedeta a renunțat la părul lung și a revenit la tunsoarea scurtă pe care a avut-o în urmă cu ceva timp.

Fosta prezentatoare de televiziune a postat mai multe imagini cu noul look pe contul său de pe o rețea de socializare.


”Am făcut-o!!! ??‍♀️ #newlook #haircut
Pentru mine 2020 este un an al schimbărilor și asta mă face să-mi doresc să mă transform în cea mai bună versiune a mea. Astfel m-am reîntors la tunsoarea care m-a făcut să mă reinventez în urmă cu 4 ani și să îmi demonstrez mie că feminitatea stă în atitudine, NU în păr și tocuri. ✌??
Așadar, vă fac cunoștință de noua Adelina Pestrițu ?

P.S. Ție cel care mă urmărești îți recomand să faci tot ce ține de tine pentru a te simți bine în pielea ta. De acolo pleacă mulțumirea de sine și fericirea. ⚡️? With L.O.V.E, Eda?
Merci Adrian Perjovschi că întotdeauna iei parte la nebuniile mele. Ești un prieten de elită ?”, a explicat Adelina Pestrițu în mediul online.

Este pregătită să devină din nou mămică

Adelina Pestrițu a declarat într-un interviu recent că este pregătită să-și mărească familia și să devină din nou mămică. Bruneta și Virgil Șteblea au împreună o fetiță, Zenaida.

VIDEO Coman & co., distracție “nebună” în toiul nopții după ce FCSB a luat titlul de campioană în Superliga! “Te iubesc…”
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Așa ne-am propus, să ieșim din izolarea asta patru. De fapt cinci, că o punem la calcul și pe Noby (n.r. cățelușa ei). Face parte din familia noastră…”, declara Adelina Pestrițu la emisiunea pe care Cătălin Măruță o prezintă la Pro TV.

Au ratat luna de miere din cauza pandemiei de coronavirus

După ce, anul trecut, s-a căsătorit cu Virgil Șteblea, Adelina Pestrițu și soțul ei și-au amânat luna de miere pentru anul acesta. Însă, din cauza pandemiei de coronavirus care a afectat întreaga planetă, cei doi au fost nevoiți să o amâne din nou.

”Se pare că o să ne facem luna de miere la bătrâneţe, dar ce poate fi mai romantic decât doi bătrânei pe un vas de croazieră, făcând înconjurul lumii, ţinându-se de mâna şi cu milioane de prieteni virtuali alături?!”, a spus fosta vedetă de televiziune.

 

FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR