Categorii: Știri Stiri externe Vedete internationale Viral

Scandal monstru cu Brad Pitt: casele pe care le-a construit pentru victimele uraganului Katrina au început să se dezintegreze! Suma uriașă pe care o plătește acum actorul ca despăgubire

Au trecut aproape două decenii de la devastatorul uragan Katrina, dar Brad Pitt abia acum soluționează un proces legat de acest dezastru natural. Actorul a fost de acord să plătească 20,5 milioane de dolari victimelor Katrinei, după ce a fost acuzat că a construit case defecte.

Brad a înființat inițial Fundația Make It Right în 2007, după uragan, pentru a ajuta la reconstruirea caselor din cartierul Lower 9th Ward din New Orleans.

Însă, la peste un deceniu de la înființare, Make It Right a fost dat în judecată pentru că a vândut case realizate din “materiale defecte”. Procesul din 2018 susținea că acest lucru a dus la probleme structurale, ventilație inadecvată și mucegai, precum și la probleme electrice și sanitare.

Doar 6 din cele 109 case construite mai sunt încă în “stare bună”

La începutul acestui an, un raport a afirmat că doar 6 din cele 109 case construite inițial de Make It Right mai sunt încă în “stare bună”, altele fiind acum nelocuibile. Cele mai multe dintre case au fost vândute cu 150.000 de dolari.

“Am făcut o promisiune oamenilor din Lower Ninth de a-i ajuta să reconstruiască – este o promisiune pe care intenționez să o respect”, a declarat Brad la vremea respectivă, ca răspuns la proces, transmite The Page Six.

Fundația va plăti un total de 20,5 milioane de dolari

În luna următoare, Make It Right a lansat un proces împotriva fostului său arhitect, susținând că proiectele sale au fost defectuoase și nu au reușit să fie impermeabile.

În timp ce procesul împotriva arhitectului rămâne în curs de desfășurare, compania lui Brad a soluționat procesul lansat împotriva sa – și nu a ieșit  câștigătoare. Make It Right a fost de acord cu o înțelegere de 20,5 milioane de dolari. De asemenea, vor colabora cu Global Green, o organizație non-profit de mediu, pentru a corecta lucrările defectuoase din casa deja construită.

BREAKING | Florin Piersic a fost operat de urgență, după ce i s-a făcut rău în timpul unui spectacol 😲
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

“Sunt incredibil de recunoscător pentru dorința Global Green de a se implica și de a oferi acest sprijin important pentru familiile din Lower Ninth”, a declarat Brad într-un comunicat de presă despre înțelegere.

“Am colaborat în primele zile post-Katrina”, a continuat actorul. “Și suntem foarte norocoși să avem angajamentul generos și continuu al Global Green pentru a ajuta la rezolvarea provocărilor din jurul acestor case și a altora care au nevoie.”

Brad este încă implicat într-o bătălie legală cu fosta sa soție, Angelina Jolie. După ce aceasta și-a vândut partea din viile pe care le aveau în comun. omului de afaceri rus Yuri Shefler, Brad a dat-o în judecată pentru că a încercat să-i distrugă reputația.

Jolie i-a negat lui Pitt dreptul de consimțământ pe care i-l datora și dreptul de preemțiune pe care entitatea ei de afaceri i-l datora lui”, au dezvăluit documentele judiciare la începutul acestui an.

“Jolie a încercat să-l forțeze pe Pitt să se asocieze cu un străin, și mai rău, un străin cu asociații și intenții otrăvitoare”, au continuat acestea. Cazul este în curs de desfășurare.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?