Categorii: Antena 1 Emisiuni TV Știri Stiri Romania

Scandal imens în casa ‘Mireasa’! Scene de gelozie și răbufniri violente. ‘S-a așezat în poală și a stat până s-a udat’

A fost nebunie în casa ‘Mireasa’! Concurenții masculini au avut parte de o petrecere surpriză, însă nu au știut despre ce este vorba până în momentul în care au fost puși în fața faptului împlinit. Băieții s-au distrat pe cinste, iar fetele au scos flăcări la propriu.

Înainte de marea finală, tinerii au avut de o petrecere privată, alături de două ispite care le-au dansat lasciv toată seară, îmbrăcate sumar.

Party-ul, însă, a creat o adevărată isterie în casa ‘Mireasa’, iar iubitele concurenților au făcut crize de gelozie. Tinerele au privit tot show-ul de la balcon, vizibil iritate de comportamentul iubiților lor.

Fetele au fost măcinate de gelozie

Ina și Ciprian s-au certat rău, după ce blondina i-a reproșat că a stat minute bune pe un scaun, în timp ce una dintre ispitele invitate în casa ‘Mireasa’, a dansat special pentru el. Gestul a scos-o din sărite pe concurentă și nici explicațiile bărbatului nu au făcut-o să înceteze cu acuzațiile.

‘Pe Ciprian, de la transpirația ei, îl udase în față. S-a așezat în poală și a stat până s-a udat. Se pune femeia pe tine, nu zice nimeni nimic, dar cât o lași acolo? Te crezi bărbat și crezi că-ți iau din bărbăție dacă ridic tonul la tine. I s-a așezat în poală și a stat până s-a udat pe pantaloni de la transpirație. Dispari să nu te văd măcar. În ce limbă vrei să-ți spun Ciprian’, i-a spus Ina lui Ciprian, extrem de supărată.

Ina, cuvinte dure la adresa lui Ciprian

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

‘Greșești enorm. Iubire, ai dat-o de gard de nu-ți imaginezi. Tu ești chiar inconștientă. Din partea ta nu mă așteptam în viața vieților mele la așa ceva’, a spus și Ciprian, dezamăgit de comportamentul tinerei.

Dar scandalul pornit de Ina nu s-a oprit, ci a continuat la adresa altei concurente din casă, Alina. Ina a văzut negru în fața ochilor, după ce a văzut că Alina a mers la Ciprian să îl consoleze.

‘Ce faci, Alina? Îl consolezi? Ce repede te-ai urcat și tu pe el. Te rog să mă respecți!’, a replicat Inna.

Supărată de gesturile lui Ionuț, Ale a sărit gardul casei ‘Mireasa’, hotărâtă să iasă din emisiune. Pe de altă parte, Ionuț a susținut că nu i-a dat niciun motiv pentru aceste scene de gelozie.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat