Categorii: Monden Vedete Romania

Sarah Dumitrescu, dezvăluiri în lacrimi despre divorțul mamei sale de Laurențiu Reghecampf: „Când o văd pe mama plângând, parcă mă rupe! El a plecat”

Sarah Dumitrescu, fiica cea mică a Anamariei Prodan din prima căsnicie, a vorbit deschis despre divorțul impresarei de Laurențiu Reghecampf. Multă vreme, tânăra de 22 de ani a locuit în America, însă acum a revenit în România pentru a fi alături de mama ei. Iată ce declarații dureroase a făcut! 

Zilele trecute, magistrații de la judecătoria Buftea au decis că divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-a produs din culpă comună și au hotărât desfacerea căsătoriei.

Reghe și impresara au divorțat oficial

În plus, instanța a decis ca antrenorul va trebui să plătească o pensie alimentară în valoare de 1/6 din veniturile nete ale acestuia pentru fiul său, Bebeto. Custodia băiatului va fi comună.

Sarah Dumitrescu, fiica din prima căsnicie a Anamariei Prodan, a rupt tăcerea despre despărțirea oficială a celor doi. Tânăra a recunoscut că a văzut-o pe mama ei de multe ori plângând, fapt care a dărâmat-o.

Miliardarul Umar Kamani, nuntă de 25 de milioane de dolari pe Coasta de Azur. Mariah Carey și Andrea Bocelli au întreținut atmosfera...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

Sarah Dumitrescu suferă după divorțul dintre mama ei și Laurențiu Reghecampf

„Am văzut-o pe mama mea plângând în ultima perioadă. M-a rupt chestia asta. Și eu plâng la rândul meu, dar doar când e ceva legat de familie, dacă i s-a întâmplat ceva, nu așa din orice. Când o văd pe mama plângând, mă rupe și automat plâng și eu. Nu pot să o văd. Am susținut-o foarte mult în perioada asta. Eu am și venit din America să fiu cu ea.

Inițial am venit să joc la echipa națională, dar a fost tocmai bine, că și mama a avut nevoie de una dintre noi să fie acasă și am vorbit cu Rebeca că vin eu”, a declarat Sarah Prodan la podcast-ul „Fiţă cu Adiţă”.

„S-a schimbat viața noastră de când a plecat. Nu prea îmi place mie să vorbesc despre asta. Ce s-a întâmplat e problema mamei și noi suntem oarecum implicați, dar el a plecat. Pentru mine, poate nu toată lumea simte la fel, mama poate are altă opinie, nu mai există în viața mea, așa că nu pot să îmi creez eu o viață cu el, acum că el a plecat. Până la urmă au trecut 15 ani de când e cu el, dar ne are pe noi și cred că e destul. L-a iubit mult mama. Eu sunt ca ea. A suferit, s-a consumat, s-a topit”, a mai spus Sarah Prodan.

FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după numeroasele operații estetice! Caută tinerețea veșnică și...
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami și a apărut așa în public, dar...
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața ta?