Categorii: Monden Vedete Romania

Sacrificiile făcute de Florin Chilian pentru carieră. ”Am renunţat la tot, în frunte cu aragaz, frigider, pat, scaune, tot”

Artistul Florin Chilian a făcut dezvăluiri. Acesta a explicat ce sacrificii a făcut pentru carieră.

Florin Chilian, în vârstă de 52 de ani, este muzician, compozitor, interpret și chitarist. Cel care i-a îndrumat primii pași în muzică a fost un prieten din copilărie. Primul său concert solo pe o scenă a fost în 1986 la Clubul Universitas. În 2001, la 33 de ani, reușește să își lanseze primul album „Iubi – Interfața la realitate”.

Artistul a vorbit despre cariera sa și despre sacrificiile pe care le-a făcut în cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru impact.ro.

Sacrificiile făcute de Florin Chilian pentru carieră. ”Am rămas doar cu ușa de la intare și o cadă veche, de fontă”

Florin Chilian și-a vândut tot din garsonieră ca să devină solist. Acesta a mărturisit că a făcut orice pentru pasiunea sa pentru muzică.

De necrezut! Pe ce dată pică Paștele în 2025? Se întâmplă asta o dată la 10 ani
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

“Primul meu album a venit la capătul unui drum în care am cunoscut multe. Inclusiv o foamete cruntă. Dar, pentru muzică, mi-am scos sufletul pe tarabă!”, a declarat acesta.

”Să nu-şi închipuie nimeni că aveam sau am vreun palat. Nu, e doar o garsonieră. Dar atunci am renunţat la tot, în frunte cu aragaz, frigider, pat, scaune, tot. Am rămas doar cu uşa de la intrare şi cu o cadă veche, de fontă. Atât!”, a mai spus Florin Chilian.

”Am fost crupier, dealer şi tot ce urmează, la acel casino bucureştean. Până când m-a lovit muzica. Într-o bună dimineaţă, m-am trezit că un tâmpit îmi trăieşte viaţa şi am spus stop!”, a mai povestit bin ecunoscutul artist.

Simona Halep iubește din nou. Cine e bărbatul misterios care i-a luat locul lui Toni Iuruc?
FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după ce s-a afișat întâi cu logodnica și...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important