Categorii: Emisiuni TV Monden ProTV Vedete Romania

S-a dezbrăcat complet în prima ediție a sezonului 10 ‘Românii au talent’! Reacția amuzantă a juraților VIDEO

Prima ediție a sezonului 10 ‘Românii au talent’ a debutat cu foarte multe surprize, dar și cu momente extrem de amuzante!

S-a dezbrăcat complet în prima ediție a sezonului 10 ‘Românii au talent’!

Unul dintre concurenți a oferit un spectacol mirific, pe scena de la ‘Românii au talent’, sezonul 10. Bărbatul i-a lăsat mască pe jurați, dar și pe telespectatori, după ce s-a dezbrăcat complet, în fața camerelor de filmat.

Momentul lui a stârnit hohote de râs! Dacă la început a fost vorba despre un număr de magie, ulterior, acesta s-a transformat în total altceva. Japonezul ‘ Mister Uekusa’ a uimit pe toată lumea, după ce a rămas gol în fața Andrei, a lui Mihai Petre, a lui Florin Călinescu și Andi Moisescu.

Concurentul a reușit să fie în centrul atenției încă din prima ediție! Bărbatul și-a acoperit zonele intime cu un servețel, sub care se afla o ceașcă de cafea. Momentul artistic al bărbatului care a rămas în costumul lui Adam în doar câteva secunde a adus audiențe record postului Pro TV.

Reacțiile celor patru jurați au fost și ele pe măsură! Andra a mărturisit că abia și-a putut stăpâni hohotele de râs.

Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu regretă decizia luată. „Nu mă deranjează”
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

‘N-am văzut nimic. Nici nu cred că era ceva de văzut, dacă mă întrebi pe mine. Cred că atât a vrut să ne ofere. Dar nici nu cred că a stat cu stres’, a declarat Andra, după ce concurentul și-a terminat numărul de magie. La final, acesta a primit 4 de ‘DA’.

‘Nu mai am nimic de zis! Un zece perfect! Talent!‘, a spus și Mihai Petre.

FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR